Oldal frissítése

ALORI Nano szivacs

3,7 17 értékelés

ALORI Nano szivacs

Válj tulajdonosává ennek a nagyszerű segítőtársnak mely segít szennyeződések eltávolításában a különböző anyagokról. Az ALORI Nano szivacs egy speciális melamin anyagból készült, amely eltávolítja az oldhatatlan és makacs szennyeződéseket szinte mindenféle sima felületről. Használhatod tehát a szennyeződések eltávolítására csempékről, járólapokról, üvegről, fémről, parkettáról stb. Az ALORI szivacs képes kezelni az ujjlenyomatokat, a rászáradt zsiradékot, a cipőnyomokat, a foltokat, a falfirkákat, a filc- vagy tollnyomokat, a csapok vízkőfoltjait, a kátrányfoltokat vagy a rágógumi maradványait. Használata egyszerű, csak nedvesítsd meg kissé, majd finoman dörzsöld végig a felületen, így a szivacs úgy törli le a szennyeződéseket, mint a ceruza radírja. A szivacs használat hatására fokozatosan elhasználódik.

Az ALORI nano szivacs főbb jellemzői

  • Az ALORI szivacs speciális melamin anyagból készült
  • Eltávolítja az oldhatatlan és makacs szennyeződéseket szinte mindenféle sima felületről (csempe, járólap, üveg, fém, parketta stb.)
  • Megbirkózik például ujjlenyomatokkal, rászáradt zsiradékokkal, cipőtalpakról származó foltokkal, falfirkákkal, filctollak vagy tollak nyomával
  • Az ALORI szivacsot használat előtt be kell nedvesíteni
  • Óvatosan dörzsöld a szennyeződéseket a felületen
  • Fokozatosan elhasználódik

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Rendeltetés

Ajánlott Rozsdamentes acél, Fa, Kerámia, Üveg

Tulajdonságok

Típus Gombás

Típus

Típus Gombák

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 1 db
Kód:  CIS643
Termékszám:  8594195508073

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15