Oldal frissítése

ALMAWIN univerzális tisztítószer 0,5 l

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALMAWIN univerzális tisztítószer 0,5 l

Ez a termék, akárcsak az AlmaWin márka többi terméke, az ember és a természet közötti harmonikus kapcsolat elvén alapul. Ezért még az általános tisztítószer is mentes a szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől, és az Ecogarantie és a Vegan Society ökológiai tanúsítványával rendelkezik. A természetes felületaktív anyagok és a növényi alapú hidratáló összetevők kombinációjának köszönhetően az AlmaWin koncentrátum kiváló tisztítási eredményekkel örvendeztet meg, és mivel kukoricafehérjéket, kókusz- és pálmaolajat is tartalmaz, kíméletes a bőrhöz. Az AlmaWin univerzális környezetbarát tisztítószer hatékonyan tisztít és megbízhatóan eltávolítja a szokásos szennyeződéseket és zsírokat mindenféle sima felületről, ragyogóvá varázsolva azokat, valamint kárpiton is használható a színek élénkítésére.

Az AlmaWin Universal Cleaner fő jellemzői

  • Hatékonyan tisztít és megbízhatóan eltávolítja a szokásos szennyeződéseket és zsírokat mindenféle sima felületről
  • Az univerzális AlmaWin kárpiton is használható
  • A természetes tenzidek és a növényi alapú hidratáló összetevők kombinációjának köszönhetően kiváló eredményt nyújt
  • Az AlmaWin tisztítószer fényt ad és felélénkíti a színeket
  • Az öko koncentrátum biológiailag lebomló készítmény
  • A bőrgyógyászatilag tesztelt AlmaWin kukoricafehérjével, kókusz- és pálmaolajjal védi a bőrt
  • Az AlmaWin termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket
  • A tisztító koncentrátum az Ecogarantie és a Vegan Society által kiadott ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik

Az AlmaWin nem szennyezi a környezetet

Mivel az AlmaWin szigorúan kerüli a szintetikus illatanyagokat, színezékeket és tartósítószereket, ez az univerzális koncentrált tisztítószer nem terheli a környezetet és különösen könnyen biológiailag lebomlik. A Vegan Ecogarantie klímasemleges palack 100%-ban újrahasznosított műanyaghulladékból készült, és újrahasznosítható, a szintén újrahasznosítható anyagokból készült címke ásványi olajmentes tintával van nyomtatva. A környezet további védelme érdekében tartsa be az adagolást és használja takarékosan.

Élénkíti a kárpit színét

Az univerzális ökológiai AlmaWin alkalmas minden vízálló felületre, mint például a munkalapok, konyhabútor, csempék, műanyag felületek, párkányok, ajtók és padlók tisztítására. Azonban remek választás a kárpit színének élénkítésére is. A vegán és bőrgyógyászatilag tesztelt koncentrátum könnyen használható. Egyszerűen csak add hozzá az AlmaWint a vízhez, a szennyeződés mértékétől függően körülbelül 10 ml/5 l arányban.

Figyelmeztetés:
Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szükség, legyen kéznél a flakon vagy a címke. Gyermekek elől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítsd ki vízzel néhány percig. Ha lehetséges, távolítsd el a kontaktlencséket. Folytasd az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: fordulj orvoshoz. Csak a teljesen kiürített flakont dobd bele az újrahasznosításra alkalmas edénybe.

Összetétel

5% nem ionos tenzidek (növényi cukrok), anionos felületaktív anyagok (növényi zsíralkoholok szulfátjai), illatanyag (citrom illóolaj * és eukaliptuszolaj *), limonén, víz, etanol, asztali só, tejsav, Szóda, búzafehérjék. Az összetevők 100%-a természetes eredetű. *Ellenőrzött ökológiai termesztésből.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Funkciók

Funkciók Fényesítő

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát
Kód:  CIS1697
Termékszám:  4019555700156

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05