Oldal frissítése

Allview P6 LIFE Fekete Dual SIM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Allview P6 LIFE Fekete Dual SIM

Megfizethető nagyon vonzó telefon lehet, hogy nincs túlméretezett számológép. Fordítva. Allview szállít ez a modell szimmetrikus paraméterek, amelyeket kísérő nem csak az olyan hívások és SMS-üzenetek, valamint a GPS, szolgált zsebfényképező, és volt elég erő az online tevékenységek. Quad-core processzor, amely hozzáteszi, 1 GB memória, biztosítják a gyors feldolgozása weboldalak, sima futó összes alkalmazást és zökkenőmentes keresésének térképeket. Az Android 4.4, működése sima és bosszantó aprítás.

IPS minőség

Kiváló minőségű képernyő élénk színeket, az optimális feltételeket weblapok megtekintéséhez és jobb felhasználói élményt. IPS kijelző tiszta képek és a természetes színek minden szögből. 5 "HD IPS OGS érintőképernyő üvegszál erősítésű. Ez teszi, hogy ellenáll a karcolások és sérülések és élvezheti azt a fotók és videók a lehető legmagasabb színvonalú.

Kényelem Dual SIM

Dual SIM lehetővé teszi, hogy két SIM kártyát, anélkül, hogy szükség lenne a két telefon. Használhatja egyetlen eszköz mind az üzleti, mind saját célra, két telefonszámot és tarifák. A több SIM lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jobban össze a különböző árpolitikája üzemeltetők hívások, szöveges üzenetek és az adatforgalom.

Csak alapvető berendezések

A telefon nem olyan, mint a legtöbb mobiltelefon a modern idők, túlterheltek felesleges előre telepített alkalmazásokat. Már csak néhány praktikus és érdekes, mint például Offline Sygic navigációs vagy Movie Studio, amely professzionális videó csak néhány érinti. A többi, szükség lehet letölteni a Google Play Áruházban.

kiváló kamera

Készítsen gyönyörű pillanatok életed minőségét 8Mpix OV8858 kamera, amely képes lőni egy filmet 1080p (Full HD).

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős

Kijelző

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Kijelző típusa IPS

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 8 Mpx
Előlapi kamera felbontása 2 Mpx
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Kamera funkciói Vaku

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SDHC
Maximum memóriakártya kapacitás 32 GB
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,3 GHz (1 300 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Elsődleges SIM kártya típusa Mini SIM
Másodlagos SIM kártya típus Mini SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), Micro USB

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 4.4 KitKat
Kód:  ALL1144a2c
Termékszám:  TELAVP6LIBK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05