Oldal frissítése

Allocacoc Levit8 S

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Allocacoc Levit8 S

A LEVIT8

testesíti meg világunkban az állómunka egyre népszerűbb trendjét. Váljon meg a széktől minél gyakrabban! Elkerülhetők lesznek a hátproblémák, a koncentrációs zavarok és más egészségügyi problémák. A LEVIT8 lehetővé teszi, hogy az eddigi ülőmunkát állva végezze, mellyel jót tesz az egészségnek. 


Ergonomikus

A megfelelő méret kiválasztásával a testmagasság alapján a LEVIT8-cal megteremti a munkalappal vagy a notebook-kal befogott, a kéz/kar számára kényelmes szöget.

Ülj, állj, mozogj újra és újra

Tanulmányok kimutatták, hogy az egész napos ülés csökkenti a produktivitást, negatívan befolyásolja az életminőséget, növeli egyes betegségek kockázatát, még azoknál is, akik rendszeres testmozgást végeznek. Az egész napos mozdulatlanság nem megoldás, a testünknek mozgásra van szüksége. 


Stabil és szilárd

Az origami ihlette LEVIT8 speciálisan egymásba kapaszkodó háromszög lapokból áll, ezáltal a saját súlyának húszszorosát is elbírja.


Különösebb nehézség nélkül

Semmilyen darabok vagy szerelés! Zökkenőmentes átmenet az ülés és az állás között, bárhol és bármikor.


Vékony és könnyű

A LEVIT8 kis helyet foglal, ezzel lehetővé teszi a könnyű tárolást és hordozhatóságot. Ha nincs rá szüksége, egyszerűen tegye a polcra vagy a táskába.


Precíz kidolgozás

Az időtálló könyvkötészeti technikák alkalmazásával, és az eredetileg ipari célokra készült ellenálló anyagok használatával a LEVIT8 hosszú távú segítség lesz, amely ellenáll a foltoknak és a víznek.

Paraméterek

Méretek és tömeg

Szélesség 230 mm
Magasság 223 mm
Mélység 230 mm
Kód:  NZE402a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10