Oldal frissítése

Allocacoc kábelrögzítő 8x fehér

3,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Allocacoc kábelrögzítő 8x fehér

Tartsa az összes kábelét felügyelet alatt. A kábelrögzítő egy elegáns és egyszerű megoldás, amely rendezetté teszi az összekuszálódott kábeleket.


 

Hasznos modell

Egyszerű és hatékony modell kábelei elvezetésére.

Univerzális

A kábelrögzítő könnyen csatlakoztatható bármilyen sík felületre, így lehetővé teszi a kábelek elvezetését pontosan úgy, ahogy szükséges.


Alkalmazhatóság

A kábelrögzítő különféle kábel méretetekkel (4-10 mm) kompatibilis, így maximális rugalmasságot biztosít.


Könnyen kezelhető

A nano padnak köszönhetően a kábelrögzítő újra és újra felragasztható. Könnyen lehet mozgatni a vezetékeket, ha szükséges. Ha a nano pad ragadóképessége csökken, egyszerűen csak törölje át egy nedves ruhával.

Szerelőnyílás

Abban az esetben, ha tartósan szeretné rögzíteni a kábelrögzítőt, akkor használhatja a rögzítő furatot a kábelrögzítő felcsavarozására.


 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fehér
Kód:  NZE310b7
Termékszám:  8719186004055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15