Oldal frissítése

Allocacoc CableFix 8x kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Allocacoc CableFix 8x kék

Tartsa az összes kábelt felügyelet alatt. A CableFix egy elegáns és egyszerű megoldás, amely elrendezi a rendetlen kábeleket.


 

Céltudatos tervezés

Egyszerű és hatékony design a kábelek elrendezése érdekében.

Univerzális

CableFixet könnyen csatolhatja bármilyen sík felületre, amely lehetővé teszi, hogy úgy rendezze el a kábeleket, ahogyan Ön szeretné.


Alkalmazkodó

A CableFix alkalmas különféle méretű kábel befogadására (4-10 mm), így biztosítja a maximális rugalmasságot. 


Könnyen kezelhető

A nano padnak köszönhetően a CableFix nem csak egyszer ragasztható fel a felületekre. Könnyen lehet mozgatni a vezetékeket, ha szükséges. Ha nano hordozó tapadása csökken, egyszerűen törölje tisztára egy nedves ruhával.

 Rögzítő nyílás

Abban az esetben, ha tartósan rögzíteni a CableFixet, akkor használja a rogzítő nyílást és csavarozza helyére a CableFixet. 


 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  NZE310b2
Termékszám:  8719186004086

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10