Oldal frissítése

Állítsa TAS4304 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Állítsa TAS4304 Tassimo kávéfőző, 50% + 5 darab kapszula

Az automatából forró italokat Tassimo egyesíti a sebesség és az egyszerűség. Mindez köszönhető, hogy egy egyedülálló rendszer, vízmelegítő és teljesen automatizált folyamat. Szóval csak helyezze be a kazettát, nyomja meg a gombot, és perceken belül elkészítheti espresso, finom Caffé Crema, illatos cappuccino, latte macchiato, forró csokoládé. Az intenzitás az italok maguk is befolyásolják.
A garancia az igazi minőség gondosan kiválasztott patronok neves márkák Milka és Jacobs Krönung. Között italok készítéséhez nem kell várni - minden kész azonnal, és nem íz átadása miatt kapszulák T-Disc és tisztító folyamat gőzfúvókát előkészítés után azonnal minden ital.
Eltávolítható víztartály térfogata 1,4 liter. Az egész rendszer lehet tisztítani és mésztelen a Szolgáltatás használata során a T-Disc (is). Csésze mérete nem releváns - az alap rozsdamentes acél rács magassága állítható végül is teljesen ki lehet venni, sőt, lehetséges, hogy mossa meg a mosogatógépbe. Abban az esetben, ha véletlenül kinyitják a fejegység az előkészítési folyamat során, automatikusan kikapcsol. Csakúgy, mint a biztonsági zár megakadályozza a véletlen indítás főzési folyamat.
Berendezés spontán készenléti állapotba kerül, miután minden főzési folyamat és be / ki, hogy energiát takarítson. A készülék állapotát LED-tudd. Tassimo 430 sorozatú kiemelkedik időtlen krómozott funkciók magas fényű, ami nem csak egy jó szolga, hanem egy luxus kiegészítője minden háztartásban.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Kapszula

Kapszula típusa Tassimo
Kód:  EAN5134e
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20