Oldal frissítése

Alligator Szeletelő Stainless Steel

55 590 Ft

Alligator Szeletelő Stainless Steel

Szeretnéd a zöldségeket szabályos kockákra vágni, de késsel sosem boldogulsz? Szerezd be az exkluzív és praktikus Alligator rozsdamentes acélból készült 3 az 1-ben szeletelőt, amely kivehető, pengékkel ellátott kerettel rendelkezik. A szeletelő rozsdamentes acélból és BPA-mentes műanyagból készült. Könnyen használható. Helyezd a kívánt zöldségeket a rácsra, és nyomd le a tetejét. A kivehető tartó összegyűjti a felaprított zöldségeket. A szeletelő háromféle, cserélhető pengét tartalmaz. A legkisebb 3 × 3 mm-es kockákat vág, és fokhagymához alkalmas, a közepessel 6 × 6 mm-es kockákat készíthetsz, és többek között paprika szeletelésére használhatod, a legnagyobb pedig 12 × 12 mm-es kockához készült, és ezért burgonya szeletelésére is alkalmas. Az Alligator rozsdamentes acélból készült 3 az 1-ben szeletelő mosogatógépben is elmosható. 

Az Alligator 3 az 1-ben szeletelő legfontosabb jellemzői - rozsdamentes acél

  • Az Alligator 3 az 1-ben szeletelő háromféle, cserélhető pengét tartalmaz. 
  • A szeletelőt könnyű használni.
  • A szeletelő lenyűgöz minőségi, rozsdamentes acélból készült kialakításával.
  • Tartalmaz egy tartót is az apróra vágott zöldségek számára. 
  • Az Alligator ideális fokhagymához, chilipaprikához vagy hagymához.
  • A szeletelő mosogatógépben elmosható.

Paraméterek

Fajta

Fajta Vágó

Típus

Típus Kézi

Rendeltetése

Élelmiszerek típusa Zöldség, Gyümölcs, Burgonya, Fokhagyma, Hagyma

Tulajdonságok

Anyag Acél
Jellemzők Csúszásgátlós felület, Rozsdamentes acél kések, Biztonsági zárrendszer, Mosogatógépben mosható, Élelmiszer tartó, Levehető kés
Kód:  ALIKR662
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3094

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20