Oldal frissítése

Allen and Heath XONE:96

Ingyenes
szállítás boltjainkba
763 690 Ft

Allen and Heath XONE:96

A kompromisszumok nélküli Allen & Heath XONE:96 analóg DJ keverőpult arra hivatott, hogy a kreativitásod eszközévé váljon. A Xone:96 a méltán elismert Xone:92 legendás alapját veszi át, és a legmodernebb digitális csatlakoztathatósággal bővíti. Az eredmény az a részletgazdag analóg hangzás, amelyet csak a Xone biztosít. Egy kifinomult és precíz 4 sávos equalizerre számíthatsz, amely páratlan dual Xone: VCF szűrőkkel CRUNCH harmonikus torzítással és dupla 32 bites USB hangkártyáával (24 csatorna / 96 kHz) Traktor Scratch tanúsítvánnyal rendeélezik az azonnali működéshez. A Xone:96-hoz a laptopoktól és lemezjátszóktól kezdve a pedálokig, szintetizátorokig és dobgépekig számos eszközt csatlakoztathatsz. Két dedikált FX-küldés, négy sztereó bemeneti csatorna (4 sávos EQ-val), két sztereó bemeneti csatorna teljesen új, 3 sávos parametrikus EQ-val + két aux sztereó return. És ne feledkezzünk meg a hardverek különálló master insertjéről sem.

Az Allen & Heath XONE:96 keverőpult főbb jellemzői

  • Az Allen & Heath XONE:96 keverőpult 6+2 bemeneti csatornával rendelkezik
  • Dupla 32bit/96kHz-es 24 csatornás hangkártya
  • Traktor scratchhez tanúsított
  • X:LINK port a K-sorozatú kontrollerekkel való vezérlés bővítéséhez
  • Dual Xone VCF szűrők harmonikus torzítással
  • Négysávos Xone Equalizer
  • Két független fejhallgató kimenet
  • innoFADER Cross Fader

Az Allen & Heath XONE:96 keverőpult egyedi kialakítása

Az Allen & Heath XONE:96 keverőpult különleges tulajdonsága a második független fejhallgató rendszer, amely két laptop csatlakoztatásának lehetőségével együtt lehetővé teszi a DJ-k zökkenőmentes váltását back-to-back szettek során. A Booth kimenet saját háromsávos equalizerrel rendelkezik, így könnyedén beállíthatod a hallgatórendszert a saját ízlésed szerint. Az összetettebb felszereléssel rendelkező alkotók értékelni fogják a laptop egyetlen USB-kábelen keresztül történő kényelmes csatlakoztatását.

Széles körű csatlakoztathatóság

A Xone:96 hátsó panelje bemenetekkel és kimenetekkel teli. Az elvárható analóg csatlakozók mellett a DJ-k bozonyára örömmel fogadják majd a 2 sztereó sends, 4 sztereó return és egy dedikált master insert csatlakozót. Az 1-es send átkapcsolható vonalszintről Hi-Z szintre, így ideális eszközszintű effektek, például klasszikus gitárpedálok beépítéséhez. A MIDI bemenet és kimenet a hátsó panelen található 5-tűs csatlakozón keresztül és USB-n keresztül is biztosított.

Kivitel:
Méretek: 109 × 336 × 410 mm (magasság × szélesség × mélység)
Tömeg: 7 kg

Paraméterek

Típus

Típus Analóg USB kimenettel

Csatorna tulajdonságai

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízszintes potenciométer (DJ-hez), Beépített hangkártya USB porttal

Bemenetek

6,3 mm jack 10 ×
RCA 16 ×
XLR 2 ×

Kimenetek

6,3 mm jack 10 ×
RCA 2 ×
XLR 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack, 6,3mm Jack
Kód:  ALHdj05
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  327354
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20