Oldal frissítése

Allen and Heath CQ-18T

Ingyenes
szállítás boltjainkba
422 890 Ft

Allen and Heath CQ-18T


Allen & Heath CQ-18T kompakt keverőpult

Olyan csúcskategóriás keverőpultot keresel, amelyet otthon és koncerteken is használhatsz? A CQ szériával az Allen & Heath egy hordozható és szórakoztató, teljes funkcionalitású digitális keverőpultot hozott létre, amely egyaránt alkalmas műszaki és nem műszaki felhasználók számára. Kifejezetten a CQ-18T az egyik legkisebb keverőpult, így ideális otthoni felvételekhez és streaminghez, zenekari próbákhoz, kisebb koncertekhez és hangszóró alkalmazásokhoz.



Válaszd ki a keverési stílusodat

Az Allen & Heath CQ-18T keverőpult minden bemeneti csatornája két üzemmód között váltható. A gyorscsatornák szerszám- és alkalmazásspecifikus feldolgozást kínálnak azzal a lehetőséggel, hogy egyetlen gomb segítségével egy teljes feldolgozási csatorna kiválasztható. Több ellenőrzésre van szükséged? Válts Complete Channels üzemmódba a fejlett, mélyreható paraméterhangoláshoz.

Szoftver asszisztens az erősítés beállításához

A megfelelő erősítés beállítása az egyes csatornákhoz nem a legizgalmasabb feladat, és mivel több csatornára kell odafigyelni, a helyes beállítás sok időt vehet igénybe. Az Allen & Heath CQ-18T keverőpult szoftvermodulja gyorsan és precízen beállítja egy vagy több bemeneti csatorna optimális erősítési szintjét. Az előadás során pedig továbbra is figyeli a szinteket, hogy ne érjenek kellemetlen csúcsok vagy meglepetések.

Mondj búcsút a visszajelzéseknek

Az Allen & Heath CQ-18T mixer visszacsatolási asszisztense kimenetenként akár 16 szűrővel automatikusan felismeri és kiküszöböli a problémás frekvenciákat.Így magabiztosan keverhetsz, és elfelejtheted a visszajelzéseket.

Az Allen & Heath CQ-18Tkeverő nagyszerű hangteljesítménye

Az Allen & Heath CQ-18T keverőpult az élőhangzási konzolok legújabb generációs technológiáját használja, hogy olyan hangminőséget biztosítson, amely korábban elképzelhetetlen volt ebben az árkategóriában. Az első osztályú 96 kHz-es hangzás a beépített stúdióminőségű feldolgozással és az optimalizált FX-csomaggal kombinálva új mércét állít fel az ultrakompakt digitális keverőpult képességei között.

Kényelmes kezelés nagy kijelzővel

Az Allen & Heath CQ-18T keverőpult 7"-es érintőképernyős kijelzőjét egy kiváló minőségű tekerőgomb egészíti ki a könnyű beállítás és keverés érdekében. A gyakran használt funkciók eléréséhez három egyéni szoftveres gomb is rendelkezésre áll. Az ingyenes CQ MixPad alkalmazás is elérhető, amellyel bármikor teljes mértékben ellenőrizheted a mixeket.

Az Allen & Heath CQ-18T keverőpultlegfontosabb jellemzői

  • 7"-es kapacitív érintőképernyő a hozzá tartozó tekerőgombbal
  • 16 mikrofon-előerősítő mikrofon/line, 8×XLR + 8×XLR/TRS' Combi
  • Szimmetrikus sztereó vonalbemenet, 2×TRS
  • Fő LR kimenetek, 2×XLR
  • 24×22 USB-B interfész
    24×22 felvétel/lejátszás SD kártyán
  • Sztereó felvétel/lejátszás USB-n keresztül dedikált bemeneti csatornával
  • Sztereó lejátszás Bluetooth-on keresztül dedikált bemeneti csatornával
  • 4× asszisztens hatásfeldolgozók
  • 3×testreszabható SoftKey gombok

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus Digitális
Effektek Effekt egységgel
Integrált effektusok száma 4 ×

Csatorna tulajdonságai

Low-Cut 26 ×
Mute 26 ×
Pan/bal 18 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Beépített hangkártya USB porttal, Paraméteres hangszínszabályzó, Fantom tápegység + 48V

Bemenetek

6,3 mm jack 2 ×
Combo XLR 8 ×
XLR 8 ×

Kimenetek

6,3 mm jack 6 ×
XLR 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3mm Jack
Kód:  ALHzt10
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  327803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10