Oldal frissítése

AliveCor KardiaBand 38mm pánt

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AliveCor KardiaBand 38mm pánt

Az AliveCor KardiaBand 38 mm egy forradalmian új pánt Apple Watch-hoz, egyedülálló hordozható EKG készülékké alakítja az okosórát. Ez az egyetlen ilyen típusú pánt és a legkisebb EKG a világon, amely nagyban megkönnyíti a szív egészségének megőrzését. Az AliveCor KardiaBand segítségével pontosan és azonnal elemezheted a pulzusszámod, észlelheted a szívritmuszavarokat és a pitvarfibrillációt. Egyszerűen tedd hüvelykujjad az AliveCor KardiaBand pánt érzékelőjére, és 30 másodpercen belül láthatod az eredményt. A pulzus követése mozgás során soha nem volt még ilyen egyszerű.

Az AliveCor KardiaBand 38mm pánt fő jellemzői

  • Apple Watch 38 mm-es okosórához
  • Az AliveCor KardiaBand az Apple Watch-ot hordozható EKG-vé alakítja
  • Az egyetlen ilyen pánt a piacon
  • A legkisebb EKG a világon
  • Az AliveCor KardiaBand lehetővé teszi, hogy elemezd a szívverését
  • Az AliveCor KardiaBand a szívritmuszavarok és pitvari fibrilláció észlelésére szolgál
  • Egyszerű módja a pulzusszám szabályozásának
  • Az elemzés eredményei 30 másodpercen belül elérhetőek
  • Kompatibilis az iOS rendszerrel

Ellenőrzés alatt tartja a szívet

Az AliveCor KardiaBand 38 mm pánt folyamatosan ellenőrzés alatt tartja a szívet. Csak töltsd le az alkalmazást iPhone vagy iPad készülékedre, aktiváld a hevederes érzékelőt a hüvelykujjaddal, és néhány másodpercen belül láthatod a pulzusszám elemzését. Letöltheted az EKG eredményeit pdf-ben, e-mailben vagy akár ki is nyomtathatod, így azonnal megoszthatod azokat az orvosoddal. Az alkalmazás korlátlan előzmények és az EKG adatok megtartására ad lehetőséget, valamint a vérnyomás vagy a testmozgás nyilvántartásához is hozzáférhetsz, havi rendszeres jelentéseket kaphatsz a szívedről.

AliveCor KardiaBand 38 mm - áttörés a szív egészségének proaktív megőrzésében

Az AliveCor KardiaBand pántot nemcsak a szívbetegek, hanem profi sportolók és mindazok számára tervezték, akik figyelni szeretnének szívük egészségére. A pántnak köszönhetően megbízható információkat szerezhetsz a szívedről, amely segít megőrizni annak egészségét. Az AliveCor KardiaBandet az FDA, az USA Food and Drug Administration hagyta jóvá. Az AliveCor KardiaBand egy igazi forradalmi eszköz az EKG területén.

Méretek:
177,8 × 79,38 × 39,68 mm

 

Paraméterek

Szíj

Szíj színe Fekete
Kód:  AlCa02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15