Oldal frissítése

Alien Isolation

4,5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alien Isolation

A legendás Alien filmprodukció, melyet az Oscar-díjas rendező Ridley Scott rendezett, már az általános iskolai tananyag. H. R. Giger művész egy igazi szörnyeteget hozott létre, ami már a film előzetesében is rögtön feltűnést keltett. Az Alian ihlette játék során pedig szembe kell néznie az igazsággal és követnie kell eltűnt édesanyjának nyomait. Ellen Ripley-nek és a Nostromo egész legénységének már 15 éve nyoma veszett. Amanda bőrébe bújva el kell indulnia a Sevastopol űrállomáshoz, ahol megtalálták a fekete dobozt a hiányzó hajóról. Azonban ez az állomás tartogathat némi meglepetést.

 


Animált rémálom

 

A tapasztalt Creative Assembly játék stúdió most visszatér az űrhorror gyökereihez. Ne várja meg az ellenség támadását a zárt folyosókon, hanem váljon logikusan gondolkodó egyénné. Minden lépésnél valódi félelmet tapasztal majd meg. Meg kell tanulnia túlélni, és teljes mértékben kihasználni az űrállomás adta lehetőségeket, valamint együttműködni a legénységgel. A számítógépes rendszerek feltöréséhez és csapda állításához rendkívüli találékonyság szükséges. A hihetetlen hangulatot tökéletesen illusztrálja a film betétdala, amitől garantáltan libabőrös lesz. Jegyezze meg, egy séta a sötétben mindig veszélyeket rejthet.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2,13 GHz (2,13 GHz)
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 35 GB

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat AMD Phenom II, Intel Core 2 Quad
RAM memória 8 GB
Szükséges hely a merevlemezen 35 GB
Kód:  WG435
Termékszám:  5908305214366

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05