Oldal frissítése

Alien Breed 3: Descent - PC

3 100 Ft

Alien Breed 3: Descent - PC

Alien Breed 3: Descent

Alien Breed 3: Descent

Sci-fi arcade shooter Alien Breed 3: A Descent az Alien Breed sorozat legújabb robbanásveszélyes fejezete. Ez egy elbeszélő történetet, számos rendkívül intelligens betolakodót, hatalmas fegyvereket és csodálatos környezeteket teremt az Unreal Engine 3 által az Epic Games-től.

Főbb jellemzők

  • Alien Breed™ 3: Descent - Az Alien Breed ™ trilógia izgalmas utolsó fejezete az arcade shooterek és a horror túlélés akció mixe taktikai fegyverfrissítésekkel és más szerkesztésekkel. 
  • Utolsó kirándulás a pokolba!
    • Új - Csaták - Harcoljon a betolakodókkal elárasztott szinteken és a hajó testén.
    • New - Harmadik személy akciója - Vállald Conrad szerepét új akciódús szakaszokban harmadik fél szemszögéből
    • New - Harcolj az utolsó csatában az új erőteljes fegyverekkel:
      • Az X projekt egy "BFG", amely mindent elpárologtat, amellyel érintkezik.
      • Az Electro-Link fegyver olyan villámcsapásokat lő ki, amelyek a közvetlen közelben lévő ellenségekre terjednek ki.
  • New - Élj túl mindenféle ellenséget, mint például az Electro-Shocker és az új ijesztő főnökök, akik drámai csatákban játszanak.
  • Egyértelmű egyjátékos történet - Az egyjátékos kampány utolsó fejezete lenyűgöző történetet és kiterjedt környezeteket kínál, beleértve egy új kutatólaboratórium szintjét.
  • Egyjátékos mód "Survivor" - az intenzív idegen horda támadások végtelen hullámainak a speciálisan kialakított arénákban.
  • Egyjátékos szabad játékmód - Egyjátékos kihívás, támadd meg az amúgy is szerény történeti küldetések során elért pontszámodat.
  • Két játékos együttműködő módja - Együttműködnek, hogy legyőzzék az idegen hordát három speciálisan adaptált Assault térképen.
  • Együttműködő "túlélő" mód két játékos számára - Egyesítsd erőid és próbálj túlélni három speciálisan kialakított arénában. Versenyezz más játékosokkal, hogy kik kerülnek magasabb rangra.
  • Egyéb online funkciók - gyors játék, játék létrehozása, ismerősök listája, hangos beszélgetés, rangsor / eredmények / kooperatív eredmények.
  • Upgrade Store - Kered meg az elesett katonák holttestét és az öltözőszekrényeket, ahol pénz van elrejtve, majd fegyverek és felszerelések fejlesztésére költsd őket a játék e-boltjában.

Állj a betolakodók elé!

Leszálljon a pokolba, és ismét vállald fel a hős, Conrad, az űrhajó főmérnöke szerepét az idegen horda utolsó dacolásában. A kárhozatra ítélt Leopold hajó az idegen hajóval együtt a bolygó légkörébe süllyed, egyre mélyebben a jeges óceánba. Lehet, hogy hamarosan jeges sírod lesz, de csak néhány órád van arra, hogy ellenállj a szörnyű halálnak, és utoljára kihívj egy betolakodót. Szállj be a betolakodók hajójába, haladj át a folyosókat elárasztó fagyos vízen, és fedd fel a betolakodók létezéséről szóló sokkoló igazságokat! A történet izgalmas csúcspontja és a "Survivor" mód vár rád, amellyel soha nem fogsz unatkozni. A játék akciódús kooperatív módokat kínál két játékos számára online.



Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 1 GHz (1 GHz)
RAM memória 1 GB

Ajánlott követelmények

Processzor frekvencia 2 GHz
Kód:  MVE000914
Termékszám:  88236

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10