Oldal frissítése

Alien Breed 2: Assault - PC

3 100 Ft

Alien Breed 2: Assault - PC

Alien Breed 2: Assault

Alien Breed 2: Assault

Az Alien Breed arcade lövöldözős sorozat Assault nevű második fejezete teszteli képességeidet a betolakodók megtámadásában. Az elbeszélő történetben rendkívül intelligens ellenségek, hatékony fegyverek és kidolgozott környezet vár rád. Mindezt az Epic Games Unreal® Engine 3 hajtja.

Főbb jellemzők

  • Túlélni a támadást! Az arcade shooterek és a túlélési horror cselekvési keveréke a taktikai fegyverfrissítések és egyéb kiigazítások elemeivel.
    • Új - Látványosság - A támadók elleni küzdelem az új függőleges szakaszokan, valamint géppuska torony használatával.
    • Új - Harcolj a betolakodókkal új, még erőteljesebb készletekkel és páncélokkal.
      • Hyper Blaster - Megsemmisítő forgó géppuska.
      • Rocket launcher - Fújd le az egész hegyet.
  • Új- Versenyezz új típusú ellenségekkel, mint például a betolakodó "Webber" és sok új főnök.
  • Epic Egyjátékos Story Mode - Az egyjátékos kampány öt nagy, teljes körű, teljes munkaidős kihívással jár.
  • Új - Túlélő egyjátékos mód - Ellenáll az idegen hordák végtelen intenzív támadásainak három különlegesen kialakított arénában.
  • Egyjátékos szabad játékmód - Egyjátékos kihívás, támadd meg az amúgy is szerény történeti küldetésekben elért pontszámaidat.
  • Két játékos együttműködő módja - működj együtt és győzd le az idegen hordát három speciálisan adaptált Assault térképen. A Steam két játékos módot használ.
  • Új- Cooperative "Survivor" mód két játékos számára - Egyesítsd erőinket és próbálj meg túlélni három speciálisan kialakított arénában. Versenyezz más játékosokkal, hogy kik kerülnek magasabb rangra. A mód Steam-et használ.
  • Egyéb funkciók Steam - Gyors játék, Játék létrehozása, Barátok listája, Hangcsevegés, Rangsorok / Eredmények / Kooperatív eredmények

Meg fogja élni a támadók támadását?

Conrad főhős, űrhajó mérnöke a túlélésért folytatott küzdelemben a megszállók hordáival foglalkozik. Az egyetlen reménye, hogy eltalálja egy idegen hajó motorjait, amelyek megmenthetnék a közelgő pusztulástól. Elfogy az idő, és egy ismeretlen hajó orrából kell kimászni, a hajó vérszomjas idegen horda és valami más... valamit, ami csak feltárja szándékait... valami, ami várja az idejét. Az izgalmas egyjátékos kampányon és az új "túlélő" módokon kívül két játékost is találhatunk olcsó együttműködési módoApproxan együttműködő csatáApproxan.


Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Árkád

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 1 GHz (1 GHz)
RAM memória 1 GB

Ajánlott követelmények

Processzor frekvencia 2 GHz
Kód:  MVE000913
Termékszám:  88235

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05