Oldal frissítése

Alice Hart elveszett virágai

E-könyv, Cseh
4,5 2 értékelés

Alice Hart elveszett virágai

A szeretet, a veszteség, az árulás és a tisztító erő története, amely Közép-Ausztrália mitikus tájjában zajlik

A kilenc éves Alice egy elszigetelt házban él a tenger mellett, anyja bájos virágaival és rejtett üzenetével megvédi apja sötét hangulataitól. Amikor azonban Alice életét örökké családi tragédia jelöli, nagyanyja a szárny alá veszi a lányt, és addig nem tudott róla. A nagymama virágfarmán minden növénynek megvan a maga jelentése, és Alice elveszett és megtört szívében a virágszó a kifejezéstelen szavak kifejezésének egyik módjává válik.
Ahogy Alice felnövekszik, fokozatosan felfedi a családi titkokat, nagy árulást és felfedezi az ember valódi karakterét, akit szereti. Meg fogják érteni, hogy vannak olyan történetek, amelyeket még a virágok sem tudnak elmondani. Ha valóban a kívánt szabadságot akarja, bátorságot kell találnia ahhoz, hogy szembeszálljon a legerősebb történettel, amelyet tud. Saját.

Napsali o knize Ztracené květiny Alice Hartové

Az első gyönyörű nem csak gyönyörű virág boríték, hanem elsősorban a tartalma! Ajánlom - a könyv valóban rendkívüli, mindenkit érint!

olvasók értékelése az databazeknih.cz oldalon

Teljes bomba és nem csak borítékra gondolok. (...) Szó szerint eltört szívvel olvastam és a főszereplővel az utolsó oldalig éltem.

olvasók értékelése az databazeknih.cz oldalon

A könyv nem a romantikus szerelemről szól. Ez nem egy piros könyvtár. A zsarnoki szerelemről szól, amely köti és fáj. (...) A könyv nagyon jól olvasható és magával ragadja erős történetét. Ez a szerző első regénye, és el kell mondanom, hogy elég magasra állította a sávot. Szeretettel ajánljuk.

olvasók értékelése az databazeknih.cz oldalon

Paraméterek

Alapvető

Autor Holly Ringlandová
Oldalak száma 392 oldal
Kiadás éve 2020
Kiadó Jota
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK32604
Termékszám:  978-80-756-5568-4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20