Oldal frissítése

Alcor 8" Zest - Fehér

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alcor 8" Zest - Fehér

Ideális társ utazáshoz, vagy egy remek segédeszköz az iskolában vagy a munkahelyeden. Az Alcor Zest tablet kényelmesen elfér a táskádban vagy a hátizsákodban, és bármikor olvashatsz rajta, szórakozhatsz, művelődhetsz, írhatsz a barátaiddal, vagy bármi mást csinálhatsz. A tablet gyors 4 magos processzorral rendelkezik, a kiváló minőségű IPS kijelző pedig 5 pontos érintésérzékelő rendszerrel van ellátva. Továbbá fel van szerelve szabványos technológiákkal is, mint például a WiFi, a GPS vagy a Bluetooth, emellett pedig egy akkumulátorral is, amely körülbelül 3 órán át is kitart.

Az Alcor Zest 8"-os tablet legfontosabb jellemzői

  • Quad-core processzor
  • Kiváló minőségű IPS kijelző (1,280 × 800 pix)
  • Ötpontos érintésérzékelés
  • Saját 8 GB-os tárhely + microSD támogatás (max. 32 GB)
  • WiFi, Bluetooth, GPS, FM
  • Két kamera
  • Az akkumulátor üzemideje akár 3 óra

Az Alcor Zest 8"-os tablet további lehetőségei és felszerelései

Az alapadatokhoz egy 8 GB-os flash memória jár, amelynek mintegy fele az operációs rendszernek van szentelve. A tárhelyet ugyanakkor egy, akár 32 GB-os microSD kártyával is kibővítheted. A tablet támogatja az OTG technológiát is, amellyel a microUSB porton keresztül csatlakoztathatsz egy, a technológiát támogató flash meghajtót. A microUSB porton kívül ez a készülék egy miniHDMI (D típusú) csatlakozóval is fel van szerelve, amely közvetlenül csatlakoztatható egy külső kijelzővel és egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval is.

Az Alcor Zest tablethez egy gyors kamera is illik, amely mindig a rendelkezésedre áll. A hátulsó 2Mpx-es kamera ideális hagyományos képek készítésére, valamint a 0,3Mpx-es elülső fényképező szelfik készítésére. A vezeték nélküli csatlakozásra a többi mobileszközzel vagy az internettel pedig Bluetooth és WiFi technológia áll a rendelkezésedre.  

Kód:  ALC17t1
Termékszám:  ALCOR ZEST Q883I
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15