Oldal frissítése

Alcatel U5 HD 5047D

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alcatel U5 HD 5047D

140,7 mm

Přední strana

72,7 mm

Boční strana

9,9 mm

A telefon tömege: 135 g

Úhlopříčka displeje

5"

Képátló

Typ operačního systému

Android 7.0 Nougat

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2 250 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

72,7 × 140,7 × 9,9 mm

Telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

8 GB

Belső memória

Typ kamerau

8 Mpx + 5 Mpx

Kamera

Připojení

4G LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (128 GB-ig)

Memóriakártya-foglalat

Váha

148 g

Telefon tömege

Kevés pénzért sok zenét

Az Alcatel U5 HD mobiltelefon egy kedvező áron kapható, tisztességes multimédiás készülék, amely elegáns, fekete színben pompázó formatervezésének köszönhetően azonnal belopja magát a szívedbe. Előlapját egy részletes, 5”-es IPS kijelző uralja HD felbontással, amely kiváló képminőséget, élethű színeket, valamint kitűnő olvashatóságot biztosít minden szögből. Emellett a készülék elő- és hátlapi kamerával, 8GB-os belső tárhellyel, gyors LTE támogatással és magas akkumulátor kapacitással büszkélkedhet.


Az Alcatel U5 HD mobiltelefon főbb jellemzői

  • 5 "-es HD felbontású kijelző
  • Stílusos fekete design
  • Négymagos MediaTek processzor
  • 8Mpx + 5Mpx kamera
  • A leggyorsabb LTE internet
  • MicroSD kártyaolvasó
  • Akkumulátor kapacitása 2 200 mAh

Légy elegáns

Az Alcatel U5 HD okostelefon ötvözi a matt és a fényes anyagokat, így friss és elegáns, szemet gyönyörködtető designnal rendelkezik. A fekete külsőt különleges textúra fedi, a friss megjelenést pedig az elegánsan lekerekített szélek, és a keskeny keretezéssel bíró, világos kijelző fokozza tovább.


Kapd lencsevégre az összes élményedet

Az Alcatel U5 HD mobiltelefon kiváló minőségű 8Mpx-es, LED vakuval rendelkező kamerával lett ellátva, amely még gyenge fényviszonyok között is éles képeket és videókat készít, maximum 13Mpx-es felbontással. Ha szeretsz szelfiket készíteni, akkor minden bizonnyal értékelni fogod az 5Mpx-es előlapi kamerát, amely a barátaiddal töltött tökéletes percek megörökítése érdekében LED vakuval lett felszerelve.


Szórakoztató funkciók a fényképek szerkesztéséhez

Tedd a fényképeidet szórakoztatóbbá és élettel telibbé a Face Mask és a Face Show segítségével! A szelfijeidre könnyedén tehetsz filtereket, vagy kreálhatsz különféle animációkat. Az Instant Collage funkcióval káprázatos kollázsokat készíthetsz, amelyeket azonnal meg is oszthatsz. A fotóid elrendezéséről a Selfie Album gondoskodik.


Gyors és stabil teljesítmény

Az Android 7.0 Nougat operációs rendszer zökkenőmentes működését a nagyteljesítményű, négymagos MediaTek processzor és az 1GB-os memória közös munkája biztosítja. A multimédiás fájlok tárolásához 8GB-os belső memória áll rendelkezésre, amely szükség esetén microSD-kártyával akár 128GB-is is tovább bővíthető.


Kód:  ALCT025ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10