Oldal frissítése

ALCATEL Shine Lite

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALCATEL Shine Lite

telefon funkciók

141,5 mm

ALCATEL Shine Lite

71,2 mm-es

ALCATEL Shine Lite

7,5 mm-es

Telefon súlya: 156 g

Úhlopříčka displeje

5"

átlós kijelző

Typ operačního systému

A Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

2460 mAh

akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

141,5 × 71,2 × 7,45 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

156 g

súly kézibeszélő

Alcatel Shine Lite támaszkodik a modern, attraktív design, kiváló minőségű anyagok, és végül, de nem utolsósorban, egy nagyon tisztességes fogaskerék. Főként céloz ügyfelek, akik szeretnék, hogy a telefon nem csak fut óramű, de jól nézett ki. Azonban a telefon is fel van szerelve praktikus funkciók, mint például. čtečka otisků prstů na zadní straně, která slouží nejen pro odemykání přístroje, ale také k odemykání a zabezpečení aplikací či souborů, s čímž vám bude pomáhat aplikace Safebox – můžete tak ještě lépe chránit své soukromí. Értékelni fogja a modern operációs rendszer a A Google Android 6.0 Marshmallow, mely a legújabb funkciókat és alkalmazásokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű design kombinációja fém és üveg
  • 5 "IPS kijelző üveg fedelét Dragontrail
  • Az első 5 megapixeles kamera vakuval
  • ujjlenyomat-olvasó
  • A A Google Android 6.0 Marshmallow
  • támogatja az LTE
  • NFC

Csúcsminőségű kijelző és önarcképek kamera LED vakuval

Joy teszi, hogy ne csak egy tökéletes kombinációja az üveg és a fém, hanem egy tökéletes 5 "IPS kijelző HD felbontású, ami akkor igazán élénk képeket és videókat a ragyogó, élénk színekkel, még erős napfényben is. A kijelző is vonatkozik Dragontrail védőüveg. 
Na zadní straně kromě čtečky otisků prstů naleznete tradiční kamera, v tomto případě se jedná kamera s rozlišením 13 Mpx. Gyenge fényviszonyok mellett értékelik a kettős LED vaku, amely megtalálható az első. Így fotózni szelfi az első 5 megapixeles kamera lesz zökkenőmentes a sötétben. Útban mindenki selfiemaniak. 

elegendő erő

Alcatel Shine Lite hajtja MediaTek MT6737 négymagos processzor órajele 1,3 GHz, ami által kiküldött operatív memória kapacitása 2 GB Abban az esetben, nem volt elég, akkor 16 gigabájt belső tároló, akkor microSDXC kártya. Akkumulátor kapacitása 2460 mAh, elegendő energiát, így telefonon gond nélkül, hogy teljes mértéApproxen kihasználja a nap folyamán. 

Kód:  ALCT012ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15