Oldal frissítése

ALCATEL POP 4S

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALCATEL POP 4S

Rendkívül jól felszerelt középkategóriás telefon, amelynek megjelenése a változatos struktúrájú és színű hátlapokkal izgalmasan testre szabható. A beépített ujjlenyomat-olvasó vagy a Full HD felbontású IPS kijelző is figyelemfelkeltő. A teljesítményről a nyolcmagos Mediatek MT6755M processzor gondoskodik, 2 GB RAM és 16 GB kapacitású tárhely támogatással. Természetesen található rajta egy micro SDXC kártyafoglalat, amelybe akár 64 GB kapacitású kártya is helyezhető. Ezenkívül meg kell említeni a modern WiFi b/g/n, LTE, Bluetooth 4.2 technológiát és a WiFi Direct támogatást is.


Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű 5,5" IPS-kijelző, 1080 × 1920 képpont felbontással
  • Nyolcmagos MediaTek MT6755M processzor (4× 1,8 + 4× 1,0 GHz)
  • 16 GB tárhely, micro SDXC foglalat akár 64 GB kapacitású kártyához és 2 GB memória
  • Támogatja az LTE 6 adatátvitelt (300 / 50 Mb/s)
  • 13 Mpx fényképezőgép autofókusszal, dupla, eltérő árnyalatú LED vakuval és HDR-rel
  • 5 Mpx előlapi kamera LED vakuval
  • Vezeték nélküli Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct és Bluetooth 4.2 technológia
  • Praktikus ujjlenyomat-olvasó
  • Változatos struktúrájú és színű, cserélhető hátlapok közül válogathatsz
  • Gyors töltés - az akkumulátor a kapacitásának 50%-áig tölthető 30 perc alatt

A látvány, amely rabul ejti a szívedet

Az 5.5" IPS kijelző a színmegjelenítés és a betekintési szög szempontjából roppant nagy előrehaladást kínál a TN-hez képest. A Full HD felbontás megfelelően finom (kb. 401 képpont/hüvelyk). Természetesen egy kapacitív érintőfelületet is találsz rajta, amely támogatja az akár ötpontos egyidejű érintésvezérlést (multitouch).


Tökéletes fotós felszerelés

A telefont egy 13 Mpx, nagy - f/2.0 - fényerejű fényképezőgéppel szerelték fel, amely aránylag nagy, 1/3" érzékelővel, elektronikus képstabilizátorral, dupla, eltérő árnyalatú LED vakuval, extra gyors élességállítással rendelkezik, Full HD felbontású videofelvétele pedig harminc képkockát jelenít meg másodpercenként. Az előlapi kamera élességállítása is nagyon gyors, és a videohívást vagy a szelfi készítést LED vaku teszi könnyebbé. Kellemes bónusz a fotózásnál a panoráma felvételi mód, valamint a Geotagging támogatás.

Kód:  ALCT005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10