Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Archív - Vezeték nélküli porszívók

Ha porszívózás közben zavar, hogy a kábelt is húznod kell magad után, fontold meg egy beépített akkumulátoros, vezeték nélküli porszívó beszerzését. Az ilyen porszívó használatához nincs szükség arra, hogy a közelben legyen konnektor és nem okoz csalódást a szívóteljesítmény terén sem. Milyen lehetőségeket rejt egy akkus, vezeték nélküli porszívó és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelőt?

Paraméterek módosítása
663 termék
TCL Sweeva 1000B - Promóció
TCL Sweeva 1000B
2,5
Megszűnt
Promóció

Archív - Vezeték nélküli porszívók

A vezeték nélküli porszívó leginkább abban különbözik a hagyományos porszívótól, hogy beépített akkumulátorral rendelkezik és zsinór nélküli a kialakítása. Az egyes márkák azonban különböző funkciókat és megjelenést is kínálnak. Akkor milyen márkájú vezeték nélküli porszívót válasszak?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05