Oldal frissítése

AKASA Pro Grade + AK-TC 5022

4,3 50 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKASA Pro Grade + AK-TC 5022

Technikailag fejlett szilikon hővezető paszta, amely biztosítja a kiváló hőelvezetést, javítja a számítógép stabilitását és megbízhatóságát. Az új gyártási technológiának köszönhetően jóval kisebb részecskéket tartalmaz, így fokozottan hővezető, és gyorsabb hőátadást biztosít a processzor és a hűtőborda között. Paraméterei és az alkalmazott szilikon minimalizálja a hőszigetelést és maximalizálja a hűtő  hatékonyságát. A hővezető paszta minden CPU, GPU, vagy chipsetre alkalmazható. A tubusban 3,5 gramm paszta található, amelyet közvetlenül a processzorra kell kenni azon a ponton, ahol a hűtővel érintkezik. A tubus tartalma számos alkalmazáshoz elegendő.
Műszaki adatok:
Szín:
szürke
 
Tapadás:
102K cPs  
Hővezető képesség:
4 W/mK
Üzemi hőmérséklet:
- 45 °C és 200 °C között
Tömeg:
3,5 g
Tanúsítvány:
megfelel
Megjegyzés: nagyon vékony rétegben ajánlott az alkalmazása azokon a helyeken ahol közvetlen érintkezés van a chip és a hűtő között.

Kód:  CT279x
Termékszám:  AK-TC5022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20