Oldal frissítése

AKASA HDMI - HDMI 2m

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKASA HDMI - HDMI 2m

A HDMI kábel manapság nélkülözhetetlen társ, az összekötők széles körűen használt eszközök. Legyen szó összekapcsolódásról a tv, műholdvevő, Blu-ray lejátszó vagy házimozi rendszer esetében vagy akár egy laptop és egy nagy monitor között valósuljon meg a jelátvitel, mindig szükség van a használatára, ez a kábel elengedhetetlen.

Hála neki, nagy felbontással élvezheti a filmeket, sorozatokat és böngészhet az interneten. Természetesen ez a kábel támogatja a  szabványos video / audio formátumot, Ethernet kommunikációt és a 3D-t. Mindkét végén el van ellátva, aranyozott 24K csatlakozókkal és 2 m hosszúságban kerül leszállításra.

A legfontosabb előnyök:

  • A 3D és 4K
  • Támogatja a multi-csatornás digitális térhatású hangzást
  • A maximális adatátviteli sebessége 18 Gbps
  • 24K aranyozott csatlakozók
  • Elegáns fekete kivitelű
 
Kód:  MK350c1i8
Termékszám:  AK-CBHD17-20BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20