Oldal frissítése

AKASA HDMI csatlakozó 10m

4,8 18 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

AKASA HDMI csatlakozó 10m

A HDMI csatlakozó kábel a mai világban nélkülözhetetlen eszköz a berendezések széles választékénak összekapcsolásához. Ha össze szeretnéd kapcsolni TV-t és a műholdvevőt, Blu-ray lejátszót, vagy a házimozi rendszert, esetleg notebookkal szeretnéd a monitor, vagy a TV szignálját össszekapcsolni, akkor ennek a nélkülözhetetlen kábelnek biztosan hasznát veszed.
 

A kábelnek köszönhetően nagy felbontásban élvezheted a filmeket, sorozatokat és az internetezést. A standard video/audio formátum mellett támogatja az ethernet hálózatot és a 3D-t. Mindkét végződés bearanyozott és 10 méteres hosszúsággal szállítjuk.

Legfontosabb előnyök:

  • 3D támogatás
  • Multi-channel digital surround hangzás
  • A maximális adatátviteli sebessége 10.2 Gbps
  • Aranyozott csatlakozók
Kód:  MK350c1l
Termékszám:  AK-CBHD02-100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20