Oldal frissítése

AKASA Elite 4EX

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKASA Elite 4EX

A stílusos, polírozott alumíniumból készült USB elosztó kitűnő választás, ha azt akarja, hogy az asztalán egy nagy számú csatlakozó hellyel rendelkező, jó megjelenésű elosztó legyen. A 4 USB 3.0 specifikáció lehetővé teszi a laptop vagy munkaállomás csatlakoztatását különféle eszközökhöz, mint például egy szkenner, digitális fényképezőgép, egér, nyomtató, külső meghajtó, flash meghajtó, billentyűzet és egy webkamera.

Legfontosabb jellemzői

  • Arra összpontosít, hogy egy helyen legyen az USB 3.0 (4 port) csatlakoztathatóság
  • Egy USB 3.0 csatlakozó gyors töltési funkcióval rendelkezik a mobil telefonok és a tabletek számára
  • Stílusos dizájn polírozott alumíniumból
  • Minden külső eszköz gyors és egyszerű csatlakozását biztosítja 
  • Egyszerű telepítés, Plug & Play (Bedug & Használ) és Hot-swap (Üzem közben cserélhető)

Az egyik csatlakozó hely támogatja a mobil telefonok vagy tabletek 2,4 A árammal való gyorstöltését. A Plug & Play  specifikációnak köszönhetően az eszköz mindenféle bonyolult telepítés nélkül használható és a Hot-Swap, az üzem közbeni csere nem jelent mást, mint egyszerű kihúzást a csatlakozóból. Természetesen az USB 3.0 visszafelé kompatibilis azokkal az eszközökkel, melyek csak az USB 2.0-át támogatják, bár kisebb átviteli sebességgel működnek. Energiamegtakarítás céljából az elosztó  be/ki kapcsol.

Paraméterek

Használat

Típus Hub
Kód:  FV199g6m
Termékszám:  AK-HB-13BKCM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15