Oldal frissítése

AKAI Pro MPK225

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro MPK225

Az AKAI már nagyon régóta jelen van a hangtechnika területén, és termékei a világ legjobb termékei között vannak. Az MPK225 modell már a professzionális tartományban van, és joggal válik meghosszabbított karrá a DJ-k, producerek és az audio műfaj alkalmi rajongói számára is. A kifinomult kialakítás minden millimétert kihasznál a kívánt funkciókhoz. A domináns funkció természetesen a25 félhangsúlyos billentyű teljes méretben, de emellett 8 érintésérzékeny billentyű is megtalálható rajta. Továbbá 8 multifunkciós gombot is találsz.
Egyesíti az MPC Note Repeat és MPC Swing technológiákat, amelyeket az elmúlt két évtized legnépszerűbb dalaiban hallottunk. Az MPC Note Repeat egy olyan funkció, amely lehetővé teszi az MPK sorozat számára, hogy automatikusan és ritmikusan játssza le a sablonokat, például a 16-os hi-hatokat teljes pontossággal. Az MPC Swing olyan, mint a "soul és a hip-hop érzése", mert zseniálisan humanizálja a szekvenciákat természetes időzítéssé.Megadhatod a hintázás pontos mértékét és időzítését, amelyet alkalmazni szeretnél. Ez adja meg a tökéletes ritmust.
Az MPK225-öt tartalmazó MPC technológia egy saját arpeggiátort biztosít, amellyel pillanatok alatt kreatív riffeket hozhatsz létre. A padokon MPC Full Level és MPC 12-Level, valamint Tap Tempo és Time Division funkciót is kínál, így a tempót és a dinamikát pontosan úgy rögzítheted, ahogy a fejedben hallod.
A legnagyobb előnyök között szerepel a teljes kompatibilitás a csomagban található Ableton Live Lite Akai Editionnel. Ez a szoftver egy nagy teljesítményű, rugalmas és professzionálisan tervezett megoldás kezdők és szakértők számára egyaránt. A Plug and Play technológiának köszönhetően a kommunikáció a számítógéppel a lehető legegyszerűbb. Csatlakoztasd az USB-kábelt egy egyszerű mozdulattal, és már kész is. A vezérlő tápellátásais ezen az interfészen keresztül történik, így nem kell külső adapterrel bajlódnod.
Paraméterek és specifikáció: 
Alap: 
A billentyűk száma: 25 
Billentyűzet típusa: Félig súlyozott 
A számítógéppel való kommunikáció interfésze: USB/MIDI 
LCD kijelző 
Expression és Substain pedál bemenetek
Támogatott operációs rendszerek: 
Max OS X 10.5 vagy újabb 
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Szokásos tartozékok: 
USB kábel - adatkommunikáció és tápellátás 
Ableton Live Lite Akai Edition, Hibrid 3 AIR Music Tech, SONiVOX Twist 2.0 Szoftver 

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI billentyűzet
Billentyűk száma 25

Méretek

Szélesség 489 mm
Mélység 92 mm
Magasság 298 mm
Tömeg 2,76 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AKI008b
Termékszám:  MPK225
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05