Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AKAI Pro MPK Mini MKII

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro MPK Mini MKII

Tökéletesen kompakt kialakítású Akai Pro MPK mini MKII billentyűzet, gazdagon felruházva ütőfelületek, tekerők és egyéb vezérlők sokaságával. Kompromisszumok nélkül irányíthatja zenei produkcióját. Ideális egyensúly hordozhatóság és sokrétűség között. Az Akai Pro sorozat teljes vezényelhetőségét kínálja, rendkívül visszafogott méretekben. 25 leütésérzékeny billentyűvel, nyomás- és leütésérzékeny, felvillanó MPC-stílusú pad-ekkel és 8 Q-Link programozható vezérlő potméterrel az MPK mini minden művészi igény kielégítésére képes, amellyel lendületbe hozza zenéjét.


AKAI Pro MPK
 

Funkciók, melyek a zenész nyelvén beszélnek

A billentyűzet alkalmas zenei hangok és frázisok gyors feljegyzésére, számítógépes bevitelre. A leütésérzékeny billentyűk alkalmasak a dinamika pontos kifejezésére, míg az Octave speciális gombok könnyen mozoghat oktávok között. Könnyedén létrehozhat staccato szólókat, basszus szólamokat különböző variációkra építve a integrált arpeggiátor-nak köszönhetően. A Tap Tempo gomb lehetővé teszi az arpeggiátor metronómjának gyors beállítását, ami nélkülözhetetlen segédeszköz az együttesen belüli hangolásánál. A Sustain gomb megtartja a hangot akkor is, ha a billentyűk nincsenek leütve, s ennek köszönhetően könnyedén festhet zenei hangokkal a különböző vezérlők segítségével úgy, hogy közben nincs szüksége modulációs pedálra.


AKAI Pro MPK
 

16 pad áll rendelkezésére

z MPK Mini MKII 8 háttérvilágítású, sebesség-érzékeny pad-et kínál, amelyek az Akai Professional MPC sorozat alapján készültek. A pad-ek MIDI hangokat vagy MIDI kontinuális vezérlő adatokat közvetíthetnek. A Bank gomb lenyomásával gyorsan válthat a 2 sor pad között, így virtuálisan mintegy 16 pad-et használhat.

AKAI Pro MPK
 

Nincs szükség illesztőprogramra

Az MPK Mini illesztőprogram telepítése nélkül is azonnal használható (Plug & Play) Mac OS X és Windows operációs rendszereken. Továbbá nincs szükség külső tápegységre sem, az áramellátás az USB port-on keresztül történik. 4 programozható memóriafoglalattal rendelkezik. A gyártó által biztosított szoftver lehetővé teszi a kontroller gyors feltérképezését.

 
Kód:  AKI008a
Termékszám:  MPK2 Mini

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10