Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AKAI MPD232

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 102 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 99 320 Ft/db

AKAI MPD232

Az AKAI MPD232 Midi Controller nagyszerű módja a virtuális dobok és más hangszerek vezérlésének. Kompatibilis az iOS rendszerrel, és 16 sebesség- és nyomásérzékeny párnát, valamint egyéb, teljes mértékben leképezhető funkciókat kínál. Ez a DJ-knek, programozóknak, producereknek és más zenészeknek szánt MIDI/USB pad kontroller az Akai Professional ipari szabványú MPC padjain és kontrollerein alapul.

Az AKAI MPD232 MIDI vezérlő legfontosabb jellemzői

  • USB/MIDI pad kontroller dobok és más hangszerek lejátszásához és programozásához
  • 16 sebesség és nyomásérzékeny RGB háttérvilágítású padok
  • 8× hozzárendelhető fader, 8× hozzárendelhető Q-link gombok, 8× hozzárendelhető Q-link gombok
  • MPC Note Repeat, MPC Swing, 16 Level, Full Level és Tap Tempo funkciók
  • Az AKAI MPD232 30 konfigurálható előbeállítással rendelkezik az összes DAW-hez
  • 4 hangbank, azaz akár 64 hozzárendelhető hang a padshez
  • iOS kompatibilis (a Came Connection Kit használatával - nem tartozék)
  • MIDI be/kimenet, monokróm kijelző
  • Tápellátás USB-n vagy adapteren keresztül
  • Tartalmazza az Ableton Live Lite-ot, Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion, Big Bang Universal Drums

Kifejező és intuitív eszköz a stúdióban és a színpadon való használatra.

Az AKAI MPD232 az MPC padokra épül, és ugyanazokat a kiválasztott technológiákat tartalmazza, amelyek összetéveszthetetlenül emberi MPC dimenziót kölcsönöznek a zeneszámaidnak. Kompakt méretének köszönhetően könnyen beilleszthető bármilyen berendezésbe. Gyakorlatilag bármilyen MIDI szoftverrel kombinálva az MPD232 mindent biztosít, amire szüksége van a nagyszerű hangzású zeneszámok létrehozásához. Az AKAI MPD232 középpontjában egy 16 sebesség- és nyomásérzékeny MPC-pad készlet áll, amely kizárólag az Akai Pro számára készült. Három különböző bankot lehet hozzárendelni az egyes MPC-padokhoz, így összesen 64 pad-hangot használhatsz. Az MPD232 az MPC-sorozatból kölcsönzi a hozzárendelhető Q-Link vezérlőket is, így majdnem minden szoftverparamétert valós időben vezérelhet. Hozzárendelhető Q-Link fadereket kap a leggyakrabban használt paraméterek természetes vezérléséhez. Az MPC Note Repeat lehetővé teszi, hogy gyorsan beilleszthessünk mint party hi-hats vagy dobpergések.

Az AKAI MPD232 segítségével szinte bármilyen hardvert és szoftvert vezérelhet.

Az MPD232 emellett még 30 konfigurálható előbeállítással is rendelkezik, így saját programot készíthet a különböző hardver- és szoftvereszközökkel való munkavégzéshez. A MIDI-információkat USB-interfészen keresztül küldi, így Mac vagy PC számítógépen is használhatja anélkül, hogy bármilyen illesztőprogramot telepítenie kellene. A tápellátás szintén közvetlenül USB-n keresztül történik. Az AKAI MPD232 szinte bármilyen MIDI-szoftvert képes vezérelni, valamint MIDI hardver, mint a szintetizátorok, hangmodulok, mintavevők, szekvencerek, dobgépek, és mások. Az MPD232 lehetővé teszi, hogy az MPC-sorozat érzésével vezessen egy rendkívül hordozható, kompakt alapterületű eszközben, amely könnyen illeszkedik bármilyen righez.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 423 mm
Mélység 253 mm
Magasság 44 mm
Tömeg 1,6 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AKI008k
Termékszám:  MPD232

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15