Oldal frissítése

AKAI Pro LPD 8 Wireless

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro LPD 8 Wireless

Az LPD8 Wireless MIDI kontroller zenészek, producerek, DJ-k és egyéb zenei alkotók megbízható eszköze. Hossza csak 32 cm, tömege csupán fél kiló, így könnyen belefér a hátizsákba vagy a laptoptáskába. Az eszköz ennek köszönhetően rendkívül mobilis. Az Akai Professional MPC széria a kultikus zenekészítő állomások egy gyöngyszeme. Bizonyára örülni fognak azok az alkotók, akik szívesen dolgoznak az MPC-vel és a saját szoftverükkel a saját számítógépükön, hiszen az LPD8 modellel együtt a vezérléshez szükséges eszközöket is azonnal kézhez kapják: az LPD8 jelentősen visszaszorítja az egér és a billentyűzet használatát.

Az LPD8 Wireless vezeték nélküli kontroller legfőbb tulajdonságai

  • MIDI Bluetooth-támogatás az iOS és a Mac OS X operációs rendszereken
  • Az USB MIDI minden alkalmazással és szoftverrel kompatibilis
  • 8 darab programozható potméter a tetszőleges funkciók irányításához
  • Plug & Play támogatás a MAC és a PC részére - külön illesztőprogram telepítése nem szükséges
  • 4 programozható memória bank
  • Az ingyenes szerkesztő szoftver a csomag része, PC/MAC kompatibilis
  • Töltés: USB-n keresztül, vagy 3 x AA elem

Hasznos funkciók a MAC és a PC támogatásával

Az LPD8 Wireless-en nyolc darab, eredeti AKA PRO pad található, melyek a tapintás gyorsaságára is érzékenyek. Ezen padok segítségével gyerekjáték lesz ritmusokat, dallamokat alkotni. A padok képesek a MIDI információkat a Program Change szoftvernek továbbítani. Ezen felül az LPD8 Wireless nyolc darab programozható, forgatógombos potméterrel rendelkezik, melyekhez praktikusan módon hozzárendelhető a szoftver bármelyik paramétere, funkciója. Mac OS és Windows operációs rendszerhez az eszköz nem igényli illesztőprogram telepítését, elég USB-n keresztül csatlakoztatnia. Négy memória bankkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik a különböző alkalmazásokhoz tartozó beállítások beágyazását.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller
Billentyűk száma 8

MIDI

MIDI USB

Méretek

Szélesség 81,3 mm
Mélység 302,3 mm
Magasság 25,4 mm
Tömeg 0,45 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver Nem
Kód:  AKI002a
Termékszám:  LPD 8 Wireless

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20