Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AKAI APC40 MK2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKAI APC40 MK2

Az AKAI APC40 MK2 Midi Controller az eredeti APC40 ötéves felhasználói tapasztalatára épül, amelynek szinte minden elemét újratervezték és továbbfejlesztették, hogy jobban megfeleljen az igényes felhasználóknak. Első pillantásra feltűnik a megerősített fader kialakítás, az újratervezett gombok elrendezése és még sok más. Az APC40 MK2 egy 5×8-as ráccsal van felszerelve. Háttérmegvilágítása vizuális visszajelzést biztosít, és három klipállapotot - betöltve, lejátszás és felvétel - jelenít meg, így okosan játszhatsz anélkül, hogy a számítógépre kellene nézned.

Az AKAI APC40 MK2 MIDI vezérlő legfontosabb jellemzői

  • Az AKAI APC40 MK2-t az Ableton Live vezérlésére tervezték.
  • 40 RGB háttérvilágítású klip trigger gomb, 9 fader, 8 forgatógomb és 8 vezérlőgomb
  • Más zenei és nem zenei szoftverek vezérlésére is használható (pl. fényvezérléshez, videomappinghez stb. )
  • Küldőgombok a nyolc küldőbank gyors eléréséhez
  • Crossfader hozzárendelése mind az A, mind a B oldalhoz a dinamikus keveréshez
  • Shift gomb és irányjelző nyilak a könnyű tájékozódáshoz
  • AKAI APC40 MK2 USB tápellátás PC-ről vagy MAC-ről
  • Tartalma: Ableton Live Lite-ot PureMagnetik Effects Racks-szel, Hybrid 3 by AIR Music Tech, SONiVOX Twist, Prime Loops mintacsomagok és Toolroom Records előadói csomagok

Ableton Live

Az APC40 MK2 előre leképezett az Ableton Live (9.1.3 vagy újabb verzió) számára az azonnali használathoz. Amikor az AKAI APC40 MK2-t csatlakoztatod a számítógépedhez, a hardveres vezérlői megegyeznek az Ableton Live 1:1 interfészével - nincs szükség további konfigurációra. Ezenkívül az APC40 MK2 összes vezérlője menet közben is átcsoportosítható, így a személyre szabott beállítások a teljesítmény vagy a produkciós stílus függvényében változhatnak. Az APC40 mk2 USB tápellátással is rendelkezik, és támogatja a plug-and-play csatlakoztathatóságot, így a stúdióból a színpadra vagy bárhová magaddal viheted. Akár elektronikus zenei alkotó vagy, és Live -olsz a szimpadon, akár DJ, aki az Ableton Live-t használod valós idejű előadáshoz és keveréshez, vagy egy hagyományo zenész, aki Live-t használ a színpadon vagy a stúdióban, Az APC40 MK2 intuitív, hatékony eszköz, amely közvetlenül az Ableton Live-hoz csatlakozik. csatlakozik.


Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 253 mm
Mélység 424 mm
Magasság 46 mm
Tömeg 1,8 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AKI008d
Termékszám:  APC40 MK2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10