Oldal frissítése

AKAI APC Mini MKII

4,3 3 értékelés
37 190 Ft

AKAI APC Mini MKII

Ableton Live vagy más zenei vagy nem zenei programhoz, például videóhoz keres meghajtót? Akkor az AKAI APC Mini MKII a megoldás az Ön számára. Ezt a vezérlőt különösen azok a felhasználók fogják értékelni, akik "élőben" dolgoznak, akár színpadon, akár stúdióban. Az APC Mini MKII előnye, hogy az Ableton Live-ra lett szabva, így nem kell leképezni a csatlakoztatás után. Csak csatlakoztassa a számítógépéhez egy kábellel, és máris kész az alkotásra. Ez egy "plug and play" eszköz, amelynek működéséhez nincs szükség semmilyen illesztőprogramra. Avezérlő működtetéséhez csak a következőkre van szüksége elindítani az Ableton Live-ot, majd a beállítások között az APC MIDI-t kell kiválasztani az Ableton Live vezérlőjeként. Nyugodtan elfelejtheti a feltérképezést, a beállítást és a kapcsolódó problémákat.

Az AKAI APC Mini MKII vezérlő legfontosabb jellemzői

  • Az AKAI APC Mini MKII kompakt vezérlő kifejezetten az Ableton Live-hoz készült.
  • Az MKII verzió újdonságai közé tartozik a dob+nóta mód (16 hangjegyű skála) és a klip színegyeztetés.
  • Megvilágított 64 pad mátrix az egyszerű klip vezérléshez (több száz állítható színt tartalmaz)
  • 8 hozzárendelhető fadert + master fadert kínál
  • USB-B csatlakozó (plug and play támogatás PC és MAC számára)
  • Letölthető licenceket tartalmaz az Ableton Live Lite, Hybrid 3, Mini Grand, Velvet és Toolroom Artist Launch csomaghoz.

Az AKAI APC Mini MKII vezérlő kétirányú kommunikációt folytat az Ableton Live szoftverrel

Az AKAI APC Mini MKII vezérlő kétirányú kommunikáció közvetlenül az Ableton Live-val. Ez lehetővé teszi, hogy visszajelzést kapjon a szoftvertől, és azt a klip lefutása után megjelenítse a mátrixán. Ez a klipmátrix azonnali áttekintést nyújt a klipek állapotáról. Milyen klipet készítenek, melyiket játsszák le és mit rögzítenek. Az egyes státuszok egy rácson, meghatározott színekkel jelennek meg, így azonnal áttekintheti a klipek és a teljes készlet állapotát. Az Ableton Live Lite szoftveren kívül a termék tartalmazza a Hybrid 3 virtuálishangszerek (polifonikus analóg szintetizátor), a Mini Grand (akusztikus zongora) és Velvet (vintage elektromos zongora). Szintén ingyenesen letölthető a Toolroom Artist Launch csomag, amely egy nagy mintakönyvtárat tartalmaz.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller
Billentyűk száma 64

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 240 mm
Mélység 210 mm
Magasság 32 mm
Tömeg 0,81 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AKI008l2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CAKA022
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10