Oldal frissítése

AKAI Pro APC Mini

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro APC Mini

Az AKAI cég a hangtechnika területén már hosszú ideje otthonosan mozog, termékei minden kétséget kizáróan világklasszisnak számítanak. Az APC Mini ösztönösen válik a Dj-k, a producerek és a zene iránt rajongók meghosszabbított karjává. Az alaposan átgondolt tervezésnek köszönhetően az eszköz minden egyes millimétere adott célt és funkciót szolgál. A rendszer 8 x 8-as, háttérvilágítású paddal rendelkezik, melyek minden helyzetben teljes átláthatóságot nyújtanak.
Az eszköz alsó részében található 8 darab fader és 1 darab fő vezérlő igény szerint programozható. A készülék jobb oldalán található gyorsgombok lehetővé teszik a gyakran használt funkciók könnyű használatát. A készülék legnagyobb előnye, hogy az Ableton Live Lite-tal, ami tartozékként a csomag része, tökéletes együttműkdöik. Ez a szoftver a minőségi és rugalmas programok közé tartozik, mely kezdőnek és profiknak egyaránt a professzionális használat lehetőségét nyújtja. A Plug and Play technológiának köszönhetően a számítógéppel való kommunikáció rendkívül egyszerű. Csatlakoztassa az USB kábelt, és már kész is! A kontroller ugyanezt a kapcsolatot használja a töltésre is, így nincs többé szükség a külső csatlakozókra.
Műszaki adatok:
Támogatott operációs rendszerek:
Mac OS X 10.5 vagy újabb
Windows XP és újabb
Alapvető tartozékok:
USB kábel - Adatátvitel és töltés
Ableton Live Lite, Hybrid 3, Toolrooms records lanuch pack szoftverek

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI kontroller
Billentyűk száma 64

MIDI

MIDI USB

Méretek

Szélesség 239 mm
Mélység 201 mm
Magasság 26 mm
Tömeg 0,7 kg

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AKI002g
Termékszám:  APC Mini

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05