Oldal frissítése

AKAI Pro AFX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AKAI Pro AFX

Bővítse kreatív képességeinek tárházát ennek az univerzális kontrollernek a segítségével, mely minden eddiginél jobb vezérlési lehetőségeket biztosít az kifinomult Serato DJ szoftveren belül. Egyetlen USB csatlakozás több mint 70 darab, intuitíven vezérelhető funkcióval, intelligens érintőgombokkal és nyomásérzékeny, háttérvilágítású padokkal áll az Önben lakozó Dj rendelkezésére. Kézre állnak majd kedvenc motívumai, rendeljen hozzájuk loopokat vagy indítópontokat! A zenét akár előadás közben is szerkesztheti, mint egy igazi profi.
Az AFX a Serato DJ szoftveren belül teljes irányítási lehetőséget biztosít. Elég csatlakoztatnia egy kiegészítőhöz, vagy a vezérlőket bármelyik Serato beállításba kapcsolnia. Az összesen kilenc darab érintőgomb teljesen új lehetőségeket nyit Ön előtt: tervezhet vagy improvizálhat. A forgatógombos vezérlő és a háttérvilágítású kijelző egyszerűvé teszik a paraméterek beállítását. Az RGB háttérvilágítás pontos visszajelzést ad Önnek – mindig tudni fogja, hogy milyen módot választott.
Jellemzői:

  • 4 deck irányítása USB kapcsolattal
  • 9 érintős potméter az effektek, és az EQ kills irányítására
  • 8 darab nyomásérzékeny pad, RGB háttérvilágítással
  • USB töltés
  • A csomag tartalmazza a Serato FLIP BackPack FX Expansion Pack szoftvert
  • Jelentősen bővíti a Serato DJ lehetőségeit
  • Kompatibilis a Serato Flippel

Méretei:
42 × 271 × 134 mm

Kód:  AKI006r
Termékszám:  AFX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20