Oldal frissítése

Ajax LeaksProtect White

5 3 értékelés
22 190 Ft

Ajax LeaksProtect White

BEDO Ajax LeaksProtect vízszivárgás-érzékelő fehér színben

A vízszivárgás az egyik leggyakoribb hiba az otthonokban. A LeaksProtect vízszivárgás-érzékelővel azonban megelőzheted a nagyobb károkat. Az érzékelő alján érzékeny érintkezők találhatók, amelyek azonnal érzékelik a víz jelenlétét. A központi egység ezt követően azonnal értesít a mobilalkalmazáson megjelenő értesítésen keresztül.


A BEDO Ajax LeaksProtect érzékelő legfontosabb jellemzői, fehér színben

  • Az érzékelő könnyen hozzáadható a BEDO Ajax riasztórendszerhez.
  • A vízszivárgás azonnali észlelése
  • Az elemélettartama akár 5 év
  • Az érzékelő használatakor szükséges a vezérlőközpont telepítése.


Védelem a szomszédok elárasztása ellen

A BEDO Ajax LeaksProtect érzékelő IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik, így víz- és porálló. Ezért használhatópl. a fürdőszobában, közvetlenül a mosógép vagy a mosogatógép alatt vagy a fűtőtest alatt. 60 × 60 × 14 mm-es kis méretének köszönhetően szinte bárhová felszerelhető. Az érzékelő a ház alsó részén található négy érintkezőpár közötti elektromos ellenállás mértékét értékeli. Ha ezek vezetőképes összeköttetésbe kerülnek, riasztást ad ki.


Távoli hozzáférés és konfiguráció a BEDO Ajax intelligens alkalmazáson keresztül

A BEDO Ajax intelligens alkalmazást nem csak a biztonsági csomag összes eszközének egyszerű konfigurálására fejlesztették ki, hanem az egyes eszközök összes funkciójának és opciójának kényelmes vezérlésére is. Az alkalmazás elérhető Android, iOS, Windows 7 (és magasabb) és macOS platformokon.

Propojení s mobilní aplikací

A BEDO Ajax segítségével egy biztonságos otthon áll a rendelkezésedre

A BEDO Ajax LeaksProtect készüléket a mobilalkalmazáshoz csatlakoztatva veszély észlelésekor azonnali értesítéseket kaphatsz, aktiválhatod az IP-kamerákkal történő videóellenőrzést, részletes információkat tekinthetsz meg a rendszer állapotáról, vagy rendszeres frissítéseket kaphatsz ingyenesen. A kifinomult felhasználói felületnekköszönhetően az alkalmazás a lehető legkényelmesebb és legintuitívabb.

BEDO Ajax LeaksProtect

A BEDO Ajax LeaksProtect könnyen telepíthető

A BEDO Ajax komponensek telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A komponensek előre behelyezett elemekkel érkeznek, ami sok időt takarít meg. Az intelligens alkalmazás interaktív útmutatóval segít kiválasztani a készülék megfelelő helyét.


Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Rádióhullámok

Tulajdonságok

Működés Központi egységgel
Funkciók Értesítések a mobilra

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Víz

Akkumulátor

Elemek száma 2 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri
Kód:  AJAX8050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  P115
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10