Oldal frissítése

AIR WICK Wax Melt elektromos viasz melegítő, 33 g

4,6 97 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AIR WICK Wax Melt elektromos viasz melegítő, 33 g

Az otthon kellemes illata

Az otthonodat átjárja a fa, klementin és forralt bor kellemes illata. Csak dugd be a melegítőt a konnektorba, kapcsold be, és helyezz bele illatviaszt. Egy viaszkocka akár 20 órán át is kellemes illatot biztosít. A hideg téli napokon különösen kellemes élmény lesz a folyamatosan változó illatfelhő. A csomagban három illatviasz kocka található, amelyeket a nappaliban, hálószobában, vagy más helyiségekben használhatsz. Hagyd, hogy az illat átjárja a szobát, és ellazítson. Az elektromos viasz melegítő termékcsalád egy sor más, nagyszerű illatot is tartalmaz.


Egyszerűen használható

Csak dugd be a melegítőt a konnektorba, kapcsold be, és helyezz bele illatviaszt. Soha ne használj egyszerre két viaszkockát. Ne tegyél hozzá vizet, vagy más illatanyagot.
Tisztításánál ne használj durva eszközöket, vagy vegyi anyagokat, amelyek károsíthatják a felületét. Csak távolítsd el a viaszmaradékot nedves, szappanos szivacs segítségével. Használatánál légy óvatos, az első használat előtt figyelmesen tanulmányozd át a mellékelt útmutatót.

Osvěžovač vzduchu AIRWICK

AIRWICK

Legfőbb jellemzői

  • Elektromos melegítő, hálózatról üzemeltethető.
  • 3 viaszkocka csomagonként.
  • Fa, klementin és forralt bor illattal.
  • Egy viasztégla akár 20 órán át is bírja.
  • Az illat kellemes légkört teremt otthonodban.
  • Vezérlés: ON/OFF kapcsoló.

Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Elektromos (elemes/hálózati)

Típus

Típus Konnektorba
Kód:  OSV172
Termékszám:  5997321758251

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10