Oldal frissítése

AirCam AirLive FE-201D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AirCam AirLive FE-201D

A kamera a tökéletes beltéri panoráma fényképezéshez lett kifejlesztve. Egy úgynevezett halszem optika segítségével biztosítja a panoráma látószöget, amely akár 360°-ban is képes felvételt készíteni! Ennek köszönhetően a kamera kiküszöböli a holtteret a felvételen. A panoráma felvételt könnyedén feloszthatja 4 kamera képpé alacsony torzítással. Az e-PTZ funkció segítségével minden szöget egyetlen kattintással elrendezhet. Használja ki a 1600 x 1200 pixeles felbontású felvételt és az éjszakai mód felvételt is, így biztosan minden fontos eseményt megfelelően rögzít a kamera. 

Legfontosabb jellemzői

  • Látószöge kiterjed a teljes területre holttér nélkül 
  • Akár 3 különböző minőségű stream egyszerre
  • Kipörgésgátló e-PTZ funkció
  • Hatékony H.264 kompresszió, gazdaságos MPEG4 vagy MJPEG
  • Mobil hozzáférési kérelem Apple / Android-eszközhöz
  • Kétirányú kommunikáció a kamerán keresztül

A készülék egyik vitathatatlan előnye a beépített hangszóró és mikrofon által lehetséges kommunikáció, valamint a speciális H.264 tömörítési, amely biztosítja a helytakarékos tárolást és a jobb minőségű felvételt. A memóriakártya-nyílás biztosítja a felvett videó fájlok helyi tárolását. A Power over Ethernet (PoE 802.3af) funkcióval a kamera egyetlen kábel használatával csatlakoztatható.

Mobil alkalmazások

Csatlakoztassa az iPhone, iPad vagy Android mobil alkalmazás segítségével egyszerűen mobil eszközét a kamerához az AirLive CamPro mobil alkalmazással. Ezzel könnyedén elérheti a kamerát bárhol és bármikor, ahol internet kapcsolat áll rendelkezésére. Az egyetlen kamera által biztosított élő kamerakép mellett a készülék képes egyszerre akár 4 különböző hely felvételét megjeleníteni, így egy teljes áttekintést ad a helyszínről, amikor Ön nem tartózkodik ott.

Paraméterek

Méret

Szélesség 196 mm
Magasság 57,3 mm

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Videó

Maximális felbontás 1440x1400
Videó kompresszió MJPEG, MPEG4, H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Memóriakártya nyílása MicroSD

Méretek

Szélesség 196 mm
Magasság 57,3 mm
Kód:  OV433q4
Termékszám:  FE-201DM

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05