Oldal frissítése

Airbi SPRING WiFi

5 2 értékelés
111 590 Ft

Airbi SPRING WiFi

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Akkor nagyszerű választás számodra ez a modern Airbi SPRING légtisztító. Hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. A fejlett technológia és a hatékony formaldehides, HEPA, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Teljesítményének köszönhetően 50 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Kifinomult kialakításán kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Airbi SPRING WiFi Lifestyle
Légtisztító Airbi SPRING WiFi Jellemzők/technológia

Airbi SPRING WiFi levegőtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos Airbi levegő tisztító gép hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA, szén és formaldehid
  • 50 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 320 m³/h teljesítménnyel bír
  • A levegő ionizációs funkció javítja a légtisztító hatékonyságát
  • A teljesítmény szabályozható
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • UV sterilizáló lámpával is felszerelték
  • A szűrő vízzel könnyen mosható
  • A légtisztító könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A kijelző minden szükséges információt megad nekünk
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • Ezen Airbi légtisztító teljesítménye 30 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 28 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A)

Próbáld ki ezt a nagy teljesítményű levegő tisztítót a népszerű Airbi gyártótól

Ezen Airbi légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be a légtisztító optimális teljesítményét. Nem kell aggódnunk semmi miatt, mert minden automatikusan történik, a beavatkozásunk nélkül. Könnyen beállíthatjuk a teljesítményt, így kiválaszthatjuk az aktuális igényeinknek legmegfelelőbb légtisztítási szintet. A beépített időzítőnek köszönhetően egyéni igényeink szerint beállíthatjuk, hogy a levegő tisztító milyen időközönként működjön. Képes pontosan érzékelni az aktuális levegőminőséget, és jelzi, ha eljött a megfelelő idő a tisztítási üzemmód aktiválására.

Légtisztító Airbi SPRING WiFi Oldalnézet
Légtisztító Airbi SPRING WiFi Képernyő

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Egy ilyen modern Airbi levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A levegő tisztító egyszerűen irányítható egy mobilalkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a szükséges programot. Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. A kiváló minőségű kijelző jeleníti meg a releváns információkat. Az összes szükséges beállítást az érintős kezelőpanelen ellenőrizhetjük. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a légtisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A szűrő tisztítása egyszerű folyamat, csak könnyedén öblítsük le vízzel, és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket. A légtisztítóban lévő UV-sterilizáló lámpa biztosítja az összes gyakori vírus, baktérium és szerves szennyeződés hatékony eltávolítását.

Egy ilyen modern Airbi levegő tisztító érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Egy ilyen hasznos Airbi légtisztító nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. A speciális levegőionizálás funkcióval olyan negatív ionokat juttat a levegőbe, amelyek hatékonyan megszüntetik az allergéneket a környezetben. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja tehát az egész folyamat hatékonyságának növelése, és még azoknak a részecskék eltávolítása is, amelyek egyébként a levegőben maradnának. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

Légtisztító Airbi SPRING WiFi Jellemzők/technológia
Légtisztító Airbi SPRING WiFi Távirányító

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Eme Airbi légtisztító készülék beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A speciális formaldehidszűrő jelenléte a rendszerben biztosítja e káros anyag megbízható és alapos eltávolítását, és biztonságos vegyületekké történő átalakítását. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Eme Airbi légtisztító készülék 320 m³/h kapacitással bír. A minimális zajszint értéke 28 dB(A), és ez az érték legfeljebb 55 dB(A).

Méretei:

66,5 × 37 × 19,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 30 W
Légtisztító teljesítmény 320 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 55 dB(A)
Minimális zajszint 28 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, UV lámpa, Gyerekzár, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Formaldehid

Méret & súly

Szélesség 37 cm
Mélység 19,5 cm
Magasság 66,5 cm
Kód:  AIRCV755
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BI3110W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05