Oldal frissítése

Airbi SPACE WiFi

229 990 Ft

Airbi SPACE WiFi

Úgy érzed, hogy nem megfelelően kapsz otthon levegőt? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra egy ilyen modern Airbi légtisztító. Hatékonyan megszabadulhatsz vele a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A fejlett technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel friss és tisztított levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 160 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Airbi SPACE WiFi Lifestyle
Légtisztító Airbi SPACE WiFi Jellemzők/technológia

Airbi SPACE WiFi légtisztító alapvető jellemzői

  • Egy ilyen modern Airbi légtisztító hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 160 m² alapterületű helyiségekbe megfelelő
  • 800 m³/h teljesítménnyel büszkélkedhet
  • A levegő ionizációs funkció eltávolítja az allergéneket
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • Mosható szűrővel
  • Könnyen vezérelhetjük a légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • Az információkat a könnyen leolvasható kijelzőn találjuk
  • Érintésvezérlés
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • Egy ilyen Airbi légtisztító teljesítménye 85 W
  • A minimális zajszint értéke 30 dB(A), illetve az érték legfeljebb 66 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a népszerű Airbi gyártótól

Egy ilyen hasznos Airbi légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Így nem kell aggódnunk a beállítások miatt, minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. A levegő tisztító beépített időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően egyéni igényeinknek megfelelően állíthatjuk be a működési intervallumot. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Airbi SPACE WiFi Jellemzők/technológia
Légtisztító Airbi SPACE WiFi Képernyő

Kényelmes működés és gazdag felszereltség

Egy ilyen Airbi légtisztító készülék nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt programot. Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Az áttekinthető kijelző biztosítja számunkra a szükséges aktuális információkat. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk az érintős vezérlőpanelen. A távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A szűrő tisztítása egyszerű és gyors, egyszerűen öblítsük le folyó víz alatt, hogy eltávolítsuk a felgyülemlett szennyeződéseket.

Ezen Airbi légtisztító modern funkciókkal kápráztat el

Egy ilyen modern Airbi légtisztító készülék javítja otthonunk klímáját, miközben friss környezetet teremt. A levegő ionizálás funkcióval biztosítja a negatív ionok jelenlétét, amelyek aktívan eltávolítják az allergéneket. Javítja a porszemcsék összecsomósodását és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése és még azoknak a részecskéknek az eltávolítása is, amelyek egyébként szabadon maradnának a levegőben. Éjszakai üzemmódjával nyugodtan és zavartalanul aludhatunk, mivel úgy tervezték, hogy minimális fény- és zajkibocsátással működjön.

Légtisztító Airbi SPACE WiFi Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Ezen Airbi légtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen Airbi légtisztító 800 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 30 dB(A), és ez az érték legfeljebb 66 dB(A).

Méretei:

66,9 × 40 × 40 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 85 W
Légtisztító teljesítmény 800 m3/óra
Ajánlott szobaméret 160 m2
Maximális zajszint 66 dB(A)
Minimális zajszint 30 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Mosható szűrő, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Mélység 40 cm
Magasság 66,9 cm
Kód:  AIRCV762
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BI3130W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10