Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Airbi REFRESH légtisztító

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Airbi REFRESH légtisztító

Az Airbi REFRESH Légtisztító üde levegőt biztosít az allergiában illetve asztmában szenvedők részére. Ez az erős készülék max. 30 m2 nagyságú helyiségekbe ideális. A megbízhatóságáról a tökéles légtisztítási hatékonyság tanúskodik – a készülék akár 200 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt először a nagyobb szennyeződésektől szűri meg az előszűrőn keresztül. Az Airbi REFRESH légtisztító legfőbb eleme a HEPA filter, amely villámgyorsan kiszűri a levegőből a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek majdnem 100%-át. A nemkívánatos konyhai szagok elszívásához pedig a szénszűrő az ideális választás.Végül a készülék negatív ionokkal tölti meg a levegőt, amely pozitívan befolyásolja a levegő minőségét, és ennek értelmében a mentális és fizikai állapotot.

Az Airbi REFRESH légtisztító legfőbb paraméterei

Ajánlott maximális helyiségméret: 30 m2
A HEPA filter kiszűri a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének maximális mennyiségét
A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a kellemetlen szagokat, és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, és a nagyobb szennyeződésektől
Funkciók: Légminőség érzékelő, Időzítő, Kijelző, Automatikus üzemmód és Levegő ionizálás
Maximális zaj: 55 dB, Minimális zajszint: 30 dB
Légtisztító teljesítmény: 200 m3/óra

Az Airbi REFRESH légtisztító előnyei

Az Airbi REFRESH okos légtisztító érzékelőinek segítségével megvizsgálja a körülötte található levegő minőségét, és ez alapján határoz arról, hogy szükséges-e a szűrés. A légtisztító továbbá időzítő funkcióval is rendelkezik, amellyel igényeid alapján állíthatod be a működési időt. Ezenfelül automata üzemmódban is használható vagyis a készülék a levegő minőségének kiértékelése alapján választja ki a megfelelő teljesítményt.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 40 W
Légtisztító teljesítmény 200 m3/óra
Ajánlott szobaméret 30 m2
Maximális zajszint 55 dB(A)
Minimális zajszint 30 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Nem
Kód:  AIRCV606
Termékszám:  AB0043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15