Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Airbi DIGIT

Airbi DIGIT

Digitális hőmérővel Airbi DIGIT higrométerrel állandó hőmérséklet és páratartalom van az otthonában. A Airbi Digit a 0 ° C és + 50 ° C közötti hőmérsékletet és 20-95% -os páratartalmat méri. A hőmérő modern, nem feltűnő kialakítással rendelkezik, így minden szobához illeszkedik. A fenti két félre osztott nagy és tiszta kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, a mért nedvességtartalmat és az időtartamot. Az Airbi digitális hőmérő másik előnye a szundi riasztás, és a gomb megnyomásával időt adhat az adott időpont helyett.

A Airbi DIGIT fő jellemzői szobahőmérsékletmérővel

  • A szobahőmérséklet 0 ° C és 50 ° C között van
  • Nedvesség mutató 20-95%
  • Nagy tiszta kijelző
  • A Airbi Digit Thermometer beépített ébresztőórával rendelkezik
  • Ragyogó, szelíd kialakítás minden belső tér számára

Miért fontos az Airbi Digit hőmérő használata otthonában?

A belső hőmérséklet és a páratartalom ellenőrzése alapvető okokra vezethető vissza. Ennek köszönhetően könnyebb szabályozni a helyiségben lévő beltéri klímát, és gazdaságosan és megfelelő módon melegíteni. A hőmérsékletet 22 ° C körüli hőmérsékleten kell tartani, az alvóhelyiségben a hőmérsékletnek néhány fokkal alacsonyabbnak kell lennie. A környezetének nedvességtartalma, amelyben a legtöbb időt töltjük, 40-60% legyen. Ha a Airbi Digit magasabb értékeket mutat, fennáll a kialakulásának kockázata, ami különböző egészségügyi problémákat okozhat. Ezért tartsa szemmel látható helyen a higrométeres hőmérőt, és tartsa a háztartás hőmérsékletét és páratartalmát.

Méretek:
94 × 37 × 94 mm

Súly:
140 g

Kód:  xxAIRDI000
Termékszám:  BI1000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05