Oldal frissítése

AIR WICK Electric utántöltő - Maui mangó csobbanás, 19 ml

4,7 54 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 060 Ft/db

AIR WICK Electric utántöltő - Maui mangó csobbanás, 19 ml

Tedd kellemesebbé otthonodat a mangó gyümölcs édes illatával. Vedd meg az AIR WICK Electric elektromos légfrissítőt, amelyet egyszerűen a konnektorba dughatsz. Az AIR WICK légfrissítő elegáns megjelenésű. Intenzív összetételének köszönhetően kellemes illatúvá varázsolja otthonod kisebb és nagyobb helyiségeit is. A modern technológiát használva az AIR WICK Electric légfrissítő akár 75 napon át folyamatosan illatosít.

Az AIR WICK Electric Maui Mango Csobbanás főbb jellemzői

  • AIR WICK Electric az édes mangó gyümölcs tiszta illatával
  • Állandó és szívmelengető illat
  • Könnyen használható, ha bedugod a konnektorba
  • Az AIR WICK Electric semlegesíti a szagokat
  • Elektromos csatlakozóaljzathoz tervezték

Az AIR WICK egyedi illata

Az AIR WICK Spray légfrissítő az édes mangó gyümölcs vadonatúj illatát a hawaii Maui szigetről egyenesen az otthonodba hozza. Az illat a Beach Escapes kiadás egyik darabja. Az illat elvarázsol, és egy egzotikus távolságban lévő, meleg tengerpartra röpít, és az édes semmittevés hangulatát idézi.

Használati útmutató:
Csavard le az utántöltő kupakját. Tartsd az utántöltőt függőleges helyzetben, és helyezd mélyen a készülék aljába, amíg kattanást nem hallasz. Dugd be a készüléket az utántöltővel együtt az elektromos aljzatba. Az illatkibocsátás intenzitását a készülék tetején található gomb elforgatásával állíthatod. Az utántöltő cseréjéhez húzd ki a készüléket a konnektorból. Nyomd be a készülék elejét és óvatosan húzd ki az utántöltőt.


Paraméterek

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Utántöltő

Típus

Típus Konnektorba
Kód:  OSV351
Termékszám:  5997321759814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10