Oldal frissítése

AhaStyle Szilikon állvány Apple Watch okosórához - kék

4,7 3 értékelés

AhaStyle Szilikon állvány Apple Watch okosórához - kék

Minden Apple Watch tulajdonos számára jól jön egy AhaStyle állvány. Az állványhoz vezetékeket csatlakoztathatsz, így egy töltőállványt kapsz, melynek segítségével feltöltheted az órádat. Az állvány a következő termékekkel kompatibilis: Apple Watch Series 4, 3, 2, 1 (44, 42, 40, 38 mm).

Az AhaStyle állvány legfontosabb jellemzői -navy blue

  • Az AhaStyle állvány készen áll az Apple Watch számára
  • Anyaga kiváló minőségű szilikon 
  • Csúszásmentes felülettel
  • Tetszeni fog egyszerű és innovatív kialakítása
  • Eredeti Apple Watch töltővel működik
  • Rendet tart az asztalodon

Az AhaStyle állvány anyaga minőségi 

Az AhaStyle Apple Watch állvány kiváló minőségű szilikonból készül. Felülete csúszásmentes, így biztos lehetsz benne, hogy nem mozdul el a helyéről. Különösen stabil, így biztonságban tartja az órádat. 

Egyszerű csatlakozás

Az AhaStyle állvány kivitele innovatív és egyszerű. Egy perc leforgása alatt csatlakozhatsz a töltőkábellel. Egyszerűen csatlakoztasd az eredeti Apple Watch töltőt, és kezdd el használni az állványt.


Kód:  AHASTYLEd22
Termékszám:  pt63-navy-blue

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05