Oldal frissítése

AH530 Original Connect white

138 190 Ft

AH530 Original Connect white

Te vagy családtagjaid allergiában vagy gyakori felső légúti megbetegedésben szenvednek? Ebben az esetben tökéletes választás számodra egy ilyen Venta AH530 Original Connect légtisztító készülék. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata drasztikusan csökken. Az innovatív technológia és a hatékony víz szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Erős teljesítményének köszönhetően 45 alapterületű helyiségekbe ideális. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, éjszakai mód és párásító.

Légtisztító AH530 Original Connect white ...
Légtisztító AH530 Original Connect white ...

AH530 Original Connect white levegő tisztító alapvető paraméterei

  • Egy ilyen Venta levegőtisztító gép hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti az allergéneket a levegőben
  • A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhetően lehetséges
  • Szűrő típusa: víz
  • 45 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • A párásító légtisztító segít megszüntetni a száraz levegő a lakásban
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi
  • Könnyen leolvasható kijelző mutatja a szükséges információkat
  • Érintésvezérelt panellel
  • Páratartalom jelzővel
  • Az aromadiffúzor jó illatúvá varázsolja otthonunkat
  • Eme Venta levegőtisztító gép teljesítménye 8 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), illetve a maximális érték 44 dB(A)

Mindig számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű Venta gyártótól

Egy ilyen hasznos Venta levegőtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően biztosítja az allergének tökéletes befogását és eltávolítását a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Az érzékelők rendszeresen mérik a helyiség páratartalmát, az eredmények a kijelzőnek köszönhetően megjelennek.

Légtisztító AH530 Original Connect white ...

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen modern Venta levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egyszerűen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt tisztítási módot. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi. Az áttekinthető kijelző biztosítja számunkra a szükséges aktuális információkat. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. Nagyszerű funkció, hogy illóolajat is adhatunk a levegő tisztítóhoz. Így csodálatos illatot varázsolhatunk otthonunkba.

Egy ilyen praktikus Venta légtisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen Venta légtisztító nagyszerű eszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni otthonunkban. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben. A túl száraz levegő irritálhatja a nyálkahártyákat és csökkentheti azok védekezőképességét, növelve a gyakoribb megbetegedések kockázatát. Ezen Venta légtisztító párásító segít fenntartani az optimális páratartalmat a szobában.

A tökéletes szűrőrendszer teljes és alapos szűrést garantál

Ezen Venta légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő biztosítja. A vízszűrő hatékonyan távolítja el a port és a mikrobákat, és hozzájárul a helyiség optimális páratartalmához. Egyáltalán nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító zavarni fogja nyugalmunkat. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), illetve a maximális érték 44 dB(A).

Méretei:

30 × 30 × 33 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

3,5 kg

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 8 W
Ajánlott szobaméret 45 m2
Maximális zajszint 44 dB(A)
Minimális zajszint 24 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Páratartalom
Felszereltség Aromadiffúzor, Kijelző, Távirányító, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Éjszakai mód, Párásító

Szűrők

Szűrők száma 1
Szűrő típusa Víz

Méret & súly

Szélesség 30 cm
Mélység 33 cm
Magasság 30 cm
Tömeg 3,5 kg
Kód:  VENCV008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4011143530008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10