Oldal frissítése

AGOGS Uphill MTB

Kiegészítők a termékhez

AGOGS Uphill MTB

Belefáradt az állandó forgalmi dugók a városi és szeretné menteni alapok benzin vagy dízel? Mindez minden erőfeszítés nélkül, annak ellenére, hogy pozitívan járuljon hozzá az egészségre? Ebben az esetben a vásárolni néhány népszerűbb az elektromos kerékpárok és élvezze az öröm a mozgás. Nepotřebujete žádné speciální povolení ani zápis do registru, navíc kola na elektrický pohon jsou vhodná pro každou věkovou kategorii. Értékelje különösen aktív idősek, a vezetők, a diákok, hanem a lelkes kerékpárosok. A vitathatatlan előnye, környezetbarát működése környezetbarát és olcsó, az ár kilométerenként tól néhány cent.

Cseh minőség


Egy cseh gyártó elektromos kerékpárok AGOGS arcok több éves fejlesztés és tapasztalat. Az ő "Ekola" népszerűek nem csak hazánkban, hanem szerez hírnevet szerte Európában. Vyznačují se precizním zpracováním, kvalitními komponenty a skvělou elektronikou. Büszkélkedő ideális ár-minőség arány, amely kiváló feltevést, hogy ezek a járművek szolgál majd az ön hosszú évek óta. Akkor hivatkozhat egyszerű szolgáltatást és garantált az alkatrészek több év után vásárol kerékpárokat.
Férfi kerékpáros MTB Uphill büszkélkedhet robusztus alumínium keret, amelynek kapacitása akár 125 kg-ot. A keret van ellátva minőségű márkás alkatrészeket maximális figyelmet fordított az ideális feltételeket a terepjáró vezetés. Zárható teleszkópos villa Sountour XCM egy löket 100 mm tökéletesen igazodik minden egyenlőtlenség. Természetesen vannak olyan széles gumik, a magasabb modell Shimano Deore 9 sebességes, felfüggesztés nyeregcső vagy platform pedál. Érdemes megemlíteni mindenképpen érdemes és mechanikus tárcsafékek AVID BB7, amelyek illeszkednek a teljesítményt, és a középosztály a hidraulikus fék és megbízhatóságuk népszerűek a lakosság körében.

egyedi technológia


Ez mountain bike rejt bizonyos mennyiségű forradalom. Ez forradalmi technológiája 48 V, ez azt jelenti, hogy lehet választani a teljesítményt a KRESZ (250 W) és off-road üzemmód maximális teljesítménye 750 W, amelyeket fel lehet használni távol közutakon. Ez a technológia növeli az energia mennyisége mintegy 33%, szemben a pedelec az azonos vagy magasabb áron szinten.
A rendszer egyedülálló miatt torziós érzékelő a központi kompozíció. Az út alatt enyhítette a nyomást a lovas mindkét pedált. Ezért az adagolási pontosság villamos energiaellátó rendszerek igazodik egy központi motor, miközben az összes előnyeit a motor a hátsó kerékagy. Egyetlen teljes töltés vezetsz akár 60 kilométeres teljes kapacitással, és mintegy 120 km-re az alsó szint segítség. Lehká cestovní rychlonabíječka nabije baterii na 50 % kapacity již za pouhých 90 minut. A művelet keresztül történik alumínium, kék háttérvilágítású plusz vízálló multifunkciós kijelző bal oldalán található kormány, 6 fok a támogatást és annak lehetőségét, a kerekek blokkolása PIN kódot.
Ke kolu dostanete praktickou brašničku, která obsahuje rychlonabíječku 3A, detailní AGOGS návod, 16v1 AGOGS nářadí v kapsičce a desinfekční polštářek. Csatolt eszközöket tartalmaz minden szükséges összetételének a kerékpár. Befejezését és a kerék csináld magad otthon segítsége nélkül egy szakértő. Legyen ez a videó .
A legfontosabb előnyök:

  • Egyedülálló technológia 48
  • torziós érzékelő
  • 6 fokos támogatás
  • Alkalmas vezetői segítség nélkül
  • Mechanikus tárcsafék
  • Gyors töltő
  • Off-Road Mode


 

Kód:  EKA401a
Termékszám:  14620140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15