Oldal frissítése

Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Elektromos kerékpár Agogs CityLiner Class, fehér, 11Ah

Kerék átmérője:

26"

Váz:

alumínium

Villa:

RST NEON ML

Fékek:

Tektro 857 ALS, V-fék

Váltókar:

Shimano SORA

Váltók:

-

Hajtókarok/áttételek:

-

Fogaskoszorú:

-

Gumiabroncsok:

Kenda 1088

Kerékpár tömege:

24,5 kg

Elege van a forgalmi dugókból, és szeretné megspórolni az üzemanyagra költött pénzét? Mindezt különösebb erőfeszítés nélkül, mégis egészséges módon? Ebben az esetben válasszon egy elektromos kerékpárt, és érezze a mozgás örömét. Nem szükséges semmilyen engedély, nem kell átiratni, ráadásul az elektromos kerékpár bármilyen életkorban jó választás. Különösen megfelelő az aktív nyugdíjasoknak, managereknek, tanulóknak, de még a lelkes bringásoknak is. Vitathatatlan előnye a környezetkímélő működés, és mindez kilométerenként csak pár fillérbe kerül.
 

  • magas osztályú elektromos kerékpár
  • Minőségi cseh termék
  • Lehetőség a kerekek blokkolására PIN kóddal egy színes kijelzőn
  • Valódi hatótávolság 100 kilométer
  • Könnyen szállítható a tökéletes egyensúlynak köszönhetően
  • Egyszerű összeszerelés 10 másodpercen belül

Cseh minőség

A cseh AGOGS gyártó sok éves tapsztalattal rendelkezik elektromos kerékpárok fejlesztésének terén. Hazáján kívül Európa-szerte nagy hírnévre tett szert. Védjegyük a precízség, a minőségi alkatrészek használata, és az elképesztően jó elektronikájuk. A meglepően jó ár-érték arány előrevetíti, hogy ezek az kerékpárok hű társai lesznek sok éven át. Bízhat az egyszerű szervízelésükben, és sok év múlva is garantáltan fog alkatrészt találni hozzá.

Különösen nyugodt utazás a városban

A CITYLINER Class az elektromos kerékpárok egy magas osztályát képviseli, a CITYLINER Easy nagytestvére. Nagy teljesítmény, gyönyörű dizájnnal, kompromisszumok nélkül, ráadásul nagyon kedvező áron. A CITYLINER Easy egy elektromos kerékpár alacsony átlépési magassággal. A 26"-os kerekeknek köszönhetően a kerékpár ideális a városi közlekedés során, a zárható teleszkópos villa pedig lehetővé teszi a letérést az aszfaltról. A teleszkópon beállítható a rugóerősség.

Sok kellemes kilométert egy feltöltéssel

Egyre fontosabb a tökéletes kormányozhatóság, ezért anatómiailag tökéletes nyereg, teleszkópos nyeregcső, állítható kormányszár segíti elő a tökéletes ülési pozíció beállítását. A kerékpár szerves része a 8 sebességes Shimano Alivio hátsó váltó, avdefektvédett gumiabroncsok, és megbízható Tektro 857 ALS felni fékek. A gyártó nem felejtette el az Ön biztonságát: a kerékpár fel van szerelve fényvisszaverő csíkokkal a gumikon és a sárvédőkön is. Természetesen van LED világítás is - vezetőfény mellett a fényviszonyok szerint beállítható fényerősség.
A kerékpár tartalmaz egy innovatív Bafang motort, amelynek csúcsteljesítménye 500 W. Egyetlen feltöltéssel akár 100 km-et is lehet vele tekerni. A CityLiner Class akkumulátorjai magas teljesítményre képesek, és élettartamuk akár 25 ezer kilométer is lehet. A 6 fokozatú vezérlést kijelző segíti. Külön gomb gondoskodik a kigyorsításokról. A kijelző rejt egy USB portot is külső eszközök számára, és lehetőség van a kerekek blokkolására PIN kóddal.

Tartalmazza a szükséges tartozékokat

Adunk hozzá egy praktikus táskát, amely tartalmaz egy 3A gyorstöltőt, részletes AGOGS utasításokat, 16v1 AGOGS szerszámokat egy zsebben és egy fertőtlenítő párnát. A csatolt eszközök tartalmaznak mindent, amire szüksége van a kerékpár beüzemeléséhez. A kerékpár összeszerelését és üzembe helyezését otthon, szakértő segítsége nélkül megteheti.

Kód:  EKA202a
Termékszám:  17165112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05