Oldal frissítése

AfterShokz Sportz Titanium Mic piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz Titanium Mic piros

A könnyű és kényelmes Sportz Titanium fejhallgató kifejezetten sporttevékenységre, mint a futás, kerékpározás, túrázás, síelés, stb. készült. A titán fejpánt könnyű, rugalmas, könnyen hordozható és fényvisszaverő felülettel rendelkezik. Az IP55 szabvány szerinti vízállóság eltéríti az izzadságot, port és rossz időben a nedvességet. A fejhallgató könnyen irányítható a vezetéken található vezérlő segítségével.

Legfontosabb jellemzők

  • könnyű és kényelmes sport fülhallgató
  • tökéletes sportoláshoz
  • a hangot az arccsonton keresztül továbbítja
  • mikrofonnal
  • fényvisszaverő fejpánt
  • vezérlő a vezetéken
  • ellenáll a verejtéknek, a pornak és a nedvességnek
  • piros színű

Használt technológiák

A fejhallgató a fül elé van tervezve, a Bone conduction technológia az arccsonton keresztül továbbítja a hangot, így a fülek teljesen nyitottak maradnak a környező hangokra. Lehetővé teszi, hogy halld környezeted, ezzel növelve a biztonságot. Eközben kiváló zenehallgatást ajánl kompromisszumok nélkül. A PremiumPitch+ funkció biztosítja az elsőosztályú audio élményt, beleértve a széles dinamikus tartományt és a gazdag basszust. A LeakSlayer technológia jelentősen csökkenti a természetes hangszivárgást.

Paraméterek:

Fejpánt tömege:
19,6 g

Elemek:
tölthető lítium

Lejátszás ideje:
12 óra

Készenléti állapotban:
60 nap

Töltési idő:
2 óra

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros
Kód:  AKZ120n3
Termékszám:  AS451LR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20