Oldal frissítése

AfterShokz Sportz Titanium Mic kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz Titanium Mic kék

A könnyű és kényelmes Sportz Titanium fülhallgatót kifejezetten sporttevékenységre, mint például futásra, kerékpározásra, túrázásra, síelésre, stb fejlesztették ki. A Titán fejpánt könnyű, rugalmas és könnyen hordozható fényvisszaverő felülettel. A vízálló védelem IP55 izzadságot elvezeti, por és nedvesség és rossz idő elleni védelemmel is felszerelt. Fejhallgató könnyen vezérelhető a beépített szabályozóknak és vezetékeknek hála.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű és kényelmes sport fülhallgató
  • Tökéletes sportoláshoz
  • Továbbítja a zenét az arccsontokra
  • Mikrofonnal
  • fényvisszaverő fejpánt
  • Beépített vezérlő a vezetéken
  • Ellenáll a verejtéknek, a pornak vagy a nedvességnek
  • kék színű

Használt technológiák

Fejhallgató a fül előtti részre lett tervezve, és a Bone conduction technológia segítségével a zenét az arccsonton keresztül vezeti el, amely biztosítja, hogy a fülek a környező hangokat is képesek észlelni zenehallgatás köben. Ez lehetővé teszik, hogy hallja a környezetét, amely növeli a biztonságot. Kiváló zene lejátszását biztosít a készülék, kompromisszumok nélkül. A PremiumPitch+ funkció biztosítja a prémium audio élményt, beleértve a széles dinamikatartományt és gazdag basszus hangokat. LeakSlayer technológia jelentősen csökkenti a természetes hang elszökését.

Paraméterek:

A hajpántok tömege:
19,6 g

Akkumulátor:
újratölthető lítium

Játékidő:
12 óra

Készenléti állapotban:
60 nap

Töltési idő:
2 óra

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  AKZ120n2
Termékszám:  AS451OB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15