Oldal frissítése

AfterShokz Sportz Titanium kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz Titanium kék

A könnyű és kényelmes Sportz Titanium fejhallgató kifejezetten sporttevékenységre lett tervezve, mint a futás, kerékpározás, túrázás, síelés, stb. A Titanium fejhallgató könnyű, rugalmas és könnyedén hordozható. A vízálló IP55 ellenáll az izzadtságnak, pornak és a nedvességnek felhős napokon. A kábelen lévő gombokkal könnyedén irányíthatod az eszközt.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű és kényelmes sportfejhallgató
  • Tökéletes sportoláshoz
  • Az arccsonton keresztül továbbítja a zenét
  • Fényvisszaverő fejpánt
  • Gombok a kábelen
  • Ellenáll az izzadtságnak, a pornak vagy a nedvességnek
  • Kék színű

Alkalmazott technológiák

A fejhallgató viselése a fül elé lett tervezve, így a csontvezetéses technológia az arccsonton keresztül továbbítja a zenét, biztosítva, hogy a szabadon hagyott füllel hallhassuk a környezetünkben előforduló hangokat. Lehetővé teszik számodra, hogy halld a környezetedet, amely nagyobb biztonságot nyújt és mindeközben zavartalanul hallgathatod a zenét. A PremiumPitch+ elsőrangú hangélményt nyújt, beleértve a széles frekvenciatartományt és a gazdag basszust. A LeakSlayer jelentősen csökkenti a természetes hangveszteséget.

Paraméterek:

Fejhallgató tömege:
19,6 g

Elemek:
Újratölthető lítium

Lejátszási idő:
12 óra

Készenléti állapotban:
60 nap

Töltési idő:
2 óra

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  AKZ120o2
Termékszám:  AS401OB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05