Oldal frissítése

AfterShokz Sportz Titanium fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz Titanium fekete

A könnyű és kényelmes Sportz Titanium fejhallgató kifejezetten sporttevékenységre lett tervezve, mint a futás, a kerékpározás, a túrázás, a síelés, stb. A Titán fejpánt könnyű, rugalmas és könnyen hordozható, fényvisszaverő felülettel. Vízálló IP55 védelem taszítja az izzadságot, a port és rossz időben a nedvességet. A fülhallgató könnyen vezérelhető a kábelen található vezérlőgombok segítségével.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű és kényelmes sport fülhallgató
  • Tökéletes sportoláshoz
  • Továbbítja a zenét az arccsontokon keresztül
  • Fényvisszaverő fejpánt
  • Vezérlő a kábelen
  • Ellenáll a verejtékkel, a porral vagy a nedvességgel szemben
  • Színe fekete

Felhasznált technológiák

A fülhallgató fül előtti felépítésű, és csontvezetési technológia a  zenét az arccsonton keresztül vezeti, amely biztosítja, hogy a fülek szabadon hallják a környezeti hangokat. Ezek lehetővé teszik, hogy hallja a környezetét, amely növeli a biztonságot. Mégis, a fülhallgató kiváló zene lejátszást biztosít, kompromisszumok nélkül. A PremiumPitch + funkció biztosítja a prémium audio élményt, beleértve a széles dinamikatartományt és gazdag basszust. LeakSlayer technológia jelentősen csökkenti a természetes kiszivárgást a hangminőség javítása érdekében.

paraméterek:

Fejpánt súlya:
19,6 g

Akkumulátor:
újratölthető lítium

Játékidő:
12 óra

Készenléti állapotban:
60 nap

Töltési idő:
2 óra

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  AKZ120o1
Termékszám:  AS401XB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05