Oldal frissítése

AfterShokz Sportz 3

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AfterShokz Sportz 3

Company Aftershokz jön teljesen forradalmasítja a zenét hallgatni, nem csak a sportban. Normális fejhallgató-váltó fül vagy a dugó beléjük, és olyan izolált hallási érzetek körül.AfterShokz Sportz fejhallgató eredményes irányításához nem dobhártyát, de technológiai vezető az arccsont közvetlenül a belső fülbe. Kedvenc zeneművész így nyugodtan élvezheti, például kocogás közben, biciklizés vagy autóvezetés.

körvonalai

  • Izzadság és vízálló
  • Kompatibilis iPod, iPad, okostelefon és MP3 lejátszó
  • Biztonságos sportoláshoz
  • Bontási - nincs semmi a füledben
  • Katonai "csontvezetés" technológia

Csont hangvezetéssel

A legtöbb hangokat halljuk, ömlik a hallójáratba, és dobhártya rezgéseket továbbítják a belső fülbe. Hanghullámok, lehetséges, hogy továbbítja a belső fül segítségével is arccsont, megkerülve a dobhártyát.

Přesně tímto způsobem například slyšíme vlastní hlas a tomuto efektu se říká technologie vedení zvuku kostí.

Kemény edzés

Köszönhetően ellenáll a víz és a verejték folyik fejhallgató készen áll a játékra, még szélsőséges tevékenységek, és nincs sérülés.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Akár 12 órás, akkor képes lesz arra, hogy élvezze kedvenc zeneszámait anélkül, hogy dolgozzon töltő. Miután ez nem történik meg, csak be kell kapcsolódni két órával a micro USB port, és készen áll, hogy menjen el újra.

Még több nap után az inaktív, nem kell aggódnia az akkumulátor élettartama, hosszú készenléti idő akár 30 nap biztosítja, hogy a fejhallgató mindig készen áll, ha szükség van rájuk.

széleskörű kompatibilitást

Někdy je těžké až nemožné najít technologii, která by byla kompatibilní se všemi ostatními. Mégis, a mérnökök AfterShokz sikerült biztosítani, hogy fülhallgató tökéletesen működött minden népszerű zenelejátszók - legyen az akár iPod, iPad, okostelefon vagy más MP3 lejátszó.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  AKZ112
Termékszám:  AS400G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15