Oldal frissítése

Aeropress Clear Blue

5 2 értékelés
24 090 Ft

Aeropress Clear Blue

Az Aeropress Clear lehetővé teszi, hogy tökéletes és finom kávét készíts. Dugattyús, a nyomáson alapuló eljárással készül. Az őrölt kávé folyamatosan érintkezik a vízzel, ami rendkívül kiegyensúlyozott ízt biztosít. A kávéfőzőben többféle kávéitalt készíthet az eszpresszótól a hideg kávéfőzőig. Papírszűrővel van felszerelve, amely felfogja az őrölt kávé apró darabjait. A kávéfőzési folyamatot a saját preferenciáidhoz igazíthatod, és különböző őrlési finomságú kávét, mennyiséget, vízhőmérsékletet, kávé extrakciós időt, valamint a szűrőn átnyomott kávé hosszát és intenzitását használhatod. A kávéfőző kiváló minőségű műanyagból készült, és kompakt méreteinek hála akár útközben is magaddal viheted. Az Aeropress Clear készülékkel könnyedén készíthetsz egy nagyszerű kávét.

Aeropress Clear Blue

Az Aeropress Clear Blue kézi kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • Kézi kávékészítésre tervezett kávéfőző
  • A kávé elkészítése a dugattyú nyomásának alkalmazásával történik
  • Az őrölt kávé mindvégig vízzel érintkezik
  • Az Aeropress Clear kávé kiegyensúlyozott ízt ad
  • A papírszűrő felfogja az őrölt kávé apró darabjait
  • A kávé különböző őrlési finomsággal, mennyiséggel, vízhőmérséklettel, extrakciós idővel, valamint a kávé szűrőn való átnyomásának hosszával és intenzitásával variálható
  • Az Aeropress Clear kávéfőző kiváló minőségű műanyagból készült
  • Szín: kék-átlátszó

Térfogat:
250 ml
Méretek:
19 × 11 × 11 cm

Kód:  AErkk94
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85276082394

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15